BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN İFTAR ÇADIRINI YALNIZ BIRAKMIYOR

İftar çadırında 7’den 70’e aynı sofrayı paylaşıyorlar

ISPARTA Yayın: 30 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.03.2023 11:00:00
Editör - Ahmet ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Belediyesi’nin, Belediye Kültür Merkezi ve cami arasında kurduğu iftar çadırında her gün binlerce kişi birlik ve beraberlik içerisinde orucunu açıyor. nda ve cami avlusunda iftar çadırı kurdu.

İftar çadırında her gün binlerce vatandaş birlik ve beraberlik içerisinde aynı sofrayı paylaşarak orucunu açıyor. Ramazan ayının yedinci gününde de vatandaşlar akşam ezanının okunmasıyla iftar çadırında oruçlarını açtı. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, çadırda vatandaşlarla bir araya geldi. Başdeğirmen çifti, iftar öncesinde sıraya girerek yemeklerini aldı. Mekke Kur’an Kursu öğrencileri de iftar çadırında vatandaşlara ilahi dinletisi sundu. Başkan Başdeğirmen, ilahi dinletisi sunan öğrencilerle bir araya gelerek, onları tebrik etti.

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte binlerce vatandaş hep birlikte orucunu açtı. İftar sonrası Başdeğirmen çifti, çocuklarla da yakından ilgilendi, gençlerle fotoğraf çektirdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.