BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'E TAM DESTEK

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, amatör futbol kulüpleriyle bir araya geldi.

ISPARTA Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 10:45:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nurettin Akgül, Futbol İl Temsilcisi Ali Durmuş, Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir ve amatör kulüp başkan ve antrenörlerinin katıldığı toplantıya yoğun ilgi oldu. Başkan Başdeğirmen, Milli Egemenlik Spor Kompleksi Toplantı Salonunda amatör kulüp yöneticileriyle buluştu. Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nurettin Akgül, Futbol İl Temsilcisi Ali Durmuş, spora ve sporcuya verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.
Kentte kazandırılan spor tesislerinden dolayı teşekkür eden Keçiborlu Belediyespor Antrenörü Mustafa Özsavlu, amatör spor evi projesinin hayata geçecek olmasın dolayı da mutlu olduğunu ifade etti. Ayrıca Isparta U-16 Şampiyonu Özel İdaresporlu gençlerde maçtan sonra Başkan Başdeğirmen'le hatıra fotoğrafı çektirdi.
İstekleri ve sorunları anında telefonla çözen Başkan Başdeğirmen, “Gençlerimizle birlikte geleceğe koştuk, şehrimizi sporcu merkezi haline getirdik. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda kulüplerimizin temsilcileriyle bir araya gelerek spor yatırımlarımızı paylaştık. 5 yıllık hizmet dönemimizde amatör spor kulüplerimize ve bireysel sporcularımıza destek olduk, başarılarıyla gurur duyduk. Şehrimizi geceyi aydınlatan 20 semt sahasıyla donattık. Emre Mahallesi Spor Kompleksi ve Fatih Mahallesi Spor Kampüsü’nü hizmete sunduk. Gençlerimizin sağlıklı yaşamına katkı sunmak için 2 okulumuzun bahçesine kapalı spor salonları kazandırdık. Bu yatırımlarımızı önümüzdeki günlerde paylaşacağımız sosyal ve kültürel etkileşimi artıracak, şehrimize ekonomik katkı sağlayacak yeni spor yatırımlarımızla taçlandıracağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.