CHP'Lİ AV. TUĞRUL YILDIZ'DAN KANDİL MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Tuğrul Yıldız, mübarek kandil günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

ISPARTA Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 17:08:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Av. Yıldız, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bu mübarek gecenin, tüm Ispartalı hemşehrilerime, ülkemize ve İslam alemine barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Kandil geceleri, manevi duygularımızın yoğunlaştığı, dayanışma ve yardımlaşmanın ön plana çıktığı özel anlardır. Bu özel günlerin, toplumumuzun birlik ve beraberliğine katkı sağlamasını temenni ediyorum."

Av. Yıldız, mesajında ayrıca, "Kandiller, bizi birbirimize daha çok yaklaştıran, sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarımızı güçlendiren müstesna zamanlardır. Bu vesileyle, tüm Ispartalıların ve İslam aleminin kandilini kutlar, dualarınızın kabul olmasını dilerim" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.