GELİŞİM ANCAK DEĞİŞİMLE OLUR

HALIKENT MAHALLESİ MUHTAR ADAYI

ISPARTA Yayın: 03 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.01.2024 13:32:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gelin bu seçimde oyunuzu gelişim için değişimden yana kullanın sloganıyla yola çıkan Halıkent Mahallesi muhtar adayı Şakir YAYLACI Haber Akdeniz’e konuştu. Isparta Merkez Halıkent Mahallesi’nin uzun yıllardır sevilen esnaflarından olan Şakir YAYLACI, yeni dönemde Halıkent Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı. Şakir YAYLACI, yaklaşık 1990'lı yıllarından bugüne Halıkent Mahallesinde çeşitli esnaflık faaliyetlerinde bulunduğunu, Halıkent Mahallesinin uzun yıllar boyunca çok iyi fotoğrafını çektiğini ifade etti. Şuanda’da esnaflık faaliyetine devam ettiğini ifade eden YAYLACI Halıkent Mahallesinde yaşayan vatandaşlarla sürekli iç içe olduğunu ve bu süreçte sürekli istişarelerde bulunduğunu dile getirdi. YAYLACI, “Çevremdeki insanlarla, mahalle sakinleriyle konuştum. Hepsi çok olumlu yaklaşıyor. Ben de bu nedenle adaylığımı koydum.

Isparta’nın 44 Mahallesi arasında en sakin Mahalleleri arasında yer alan mahalleden aday olduğunu ekleyen YAYLACI, Mahallemizin daha yaşanılabilir örnek bir Mahalle olarak gösterilmesi için,  her zaman yanınızda, içinizden bir evladınız bir kardeşiniz olarak bütün sorunlarını bilerek ve bunları çözüme kavuşturmak için bu yola çıktım” Şansımı yüksek görüyorum dedi.

Not: Halıkent Mahallesi Muhtar Adayı Şakir YAYLACI’nın Yeni dönemde Halıkent Mahallesi ile ilgili yapacağı projeleri ve çalışmaları merak eden Mahalle sakinleri için  Halıkent Cami yanında işletmeciliğini yaptığı YAYLACIOĞLU internet kafeye giderek çaylarını ve kahvelerini içerek aklınızdaki soruları sorabilirsiniz.

#
Yorumlar (1)
Havvana
04.01.2024 19:21
YILLARDIR MAHALLEMİZİN ESNAFI HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.