ISPARTA BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'LE BERABER

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, salı pazarında esnaf ziyaretinde bulunarak, pazar alışverişine gelen vatandaşlarla sohbet etti, Miraç Kandillerini kutladı.

ISPARTA Yayın: 07 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 07.02.2024 11:26:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Esnaf, “Başkanım Isparta seninle beraber. Sırtınız hayatta yere gelmez. Senin kişiliğin bize yeter. Gönlümüzden söylüyoruz. Biz değil Isparta bunu söylüyor. Allah razı olsun, sen geldin Isparta güzelleşti başkanım” dedi.


Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ziyaretlerini salı pazarında sürdürdü. Pazarcı esnafını ziyaret eden Başkan Başdeğirmen, alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet edip, Miraç Kandillerini kutladı. Başkan Başdeğirmen, pazarcı esnafı ve vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimleri için destek isterken, esnaf ve vatandaşlar desteklerinin kendisiyle olduğunu vurguladılar. Pazarda helva karan Başkan Başdeğirmen, çorba dağıtımı da yaptı. Başkan Başdeğirmen’e esnaf ziyaretinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, SKM Başkanı Fatih Tola ve partililerde eşlik etti. 

Salı pazarında alışveriş yapan vatandaşlar Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in göreve devam etmesini istediklerini belirterek, “Tekrar seçilmenizi çok isteriz. Desteğimiz sizinle, arkandayız. Size çok dua ediyoruz. Oyumuz size” dediler. 
Almanya’da yaşadığını belirten bir gurbetçi vatandaş da Başkan Başdeğirmen’i çok takdir ettiğini ifade ederek, “Isparta’da sizin kadar ileri görüşlü görmedim. Sizi çok takdir ediyorum. Fakire, fukaraya, biz yaşlılara yardım ediyorsunuz. Allah sizden bin kere razı olsun” diye konuştu. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in hizmetlerinden çok memnun olduklarını belirten pazarcı esnafı ise “Isparta seninle beraber. Sırtınız hayatta yere gelmez. Senin kişiliğin bize yeter. Gönlümüzden söylüyoruz. Biz değil Isparta bunu söylüyor. Allah razı olsun, sen geldin Isparta güzelleşti başkanım” görüşlerinde bulundu. 
Bir gazi de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i çok sevdiğini söyledi. Bu sevginin karşılıklı olduğuna değinen Başkan Başdeğirmen, “Siz vatanımız, bayrağımız, ezanımız için için gazi oldunuz. Gazilerimiz ve şehitlerimizden daha başka değer verebileceğimiz ne olabilir ki? Gazilerimiz ve şehitlerimiz bizim için çok önemli” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.