ESNAF: HERKES SİZİ TAKDİR EDİYOR BAŞKANIM

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Gazi Kemal Mahallesi 121. Caddede hizmet veren esnafları ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 17 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 17.02.2024 13:54:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart yerel seçimlerinde Başkan Başdeğirmen’e başarılar dileyen esnaf, “Yolunuz açık olsun. Güzel çalıştınız, herkes takdir ediyor. Tekrar göreve devam etmenizi istiyoruz. Desteklerimiz sizinle” dedi. 

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Her gittiği yerde esnaf, gençler ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Başdeğirmen, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. 
Esnaflara hayırlı işler, bereketli kazançlar dileklerini ileten Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaflarla sohbet etti. Esnaf, “Yolunuz açık olsun. Güzel çalıştınız, herkes takdir ediyor. Tekrar göreve devam etmenizi istiyoruz. Desteklerimiz sizinle” derken bir esnaf caddenin hareketlendirilmesini istediklerini söyledi. Geçen yıl cadde üzerindeki aydınlatma direklerinin yenilendiğini kaydeden Başkan Başdeğirmen, bu sene de caddedeki kaldırımların yenileneceğini söyledi. Başdeğirmen, “Kaldırımları yenilerken ışıklı uygulama yapacağız. Esnafımızın ticaretini hızlandırmak sizlerde. Ama biz çevre düzenlemesiyle ilgili çalışmalar yapacağız. Daha önce aydınlatmaların değiştirilmesi istendi, onları yeniledik” şeklinde konuştu.
Bir esnaf enerji hatlarının yer altına alınmasının ardından işyerinin önündeki eski elektrik direğinin kaldırılması talebinde bulunurken Başkan Başdeğirmen, “TEDAŞ elektrik direklerini kaldırıyor. Biz kendilerine iletelim ve direğin kaldırılmasını sağlayalım. Zaten kaldırım çalışması yapacağız. O direk buradan kaldırılacak” dedi.
Hatay’dan geldiğini belirten bir vatandaş ise, “Başkanım oylarımız size. Hatay’dan gelen 15 kişiyiz. Hepsine söyledim Şükrü başkanımıza oy vereceğiz” diye konuştu.
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in her zaman arkasında olduklarını belirten vatandaşlar ise “Başkanım hayırlı olsun. Başkanımızı seviyoruz. Her türlü hizmeti yaptınız, dualarımız sizinle. Güler yüzünüz hiç solmasın inşallah” dedi.
Ankara’dan geldiklerini ve Isparta’ya yerleştiklerini dile getiren bir çift de “Başkanım şehriniz çok güzel. Ankara’dan gelerek şehrinize yerleşmeye karar verdik. Çok beğendik” derken Başkan Başdeğirmen, “Büyükşehirden Isparta’ya gelip yerleşmek çok güzel. İnşallah bu beğeninizi daha da artırmak için çalışmaya devam ediyoruz. Şehrimize yerleşme kararınıza çok mutlu oldum” ifadelerinde bulundu. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.