SPORCULARA ULAŞIM DESTEĞİ

İşte haberin detayları..

ANTALYA Yayın: 13 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.07.2023 18:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Kemer Belediyesi, 18-25 Temmuz tarihleri arasında Ankara Kahramankazan’da düzenlenecek olan Türkiye Bocce 2. Ligi Volo Etabı ve 25-28 Temmuz tarihlerinde Ankara Kahramankazan’da yapılacak Türkiye Bocce Volo Şampiyonası’na katılacak olan sporculara ulaşım desteği sağladı. 

Bocce Antrenörü Erdal Buyruk ve sporcular, düzenlenecek olan müsabakalar öncesinde Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin'i ziyaret etti.

Spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür eden sporcular, otobüs biletlerini, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baytekin'in elinden aldı.

Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kemer’i temsil edecek olan sporculara başarılar dileyerek Başkan Topaloğlu’nun selamını iletti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.