MUHTAR AKYILDIZ GÖREVİNE GERİ DÖNÜYOR

Geçtiğimiz hafta görülen davadan beraat eden Karaağaç mahallesi muhtarı İbrahim Akyıldız’ın Temmuz ayından itibaren görevine geri dönmesi bekleniyor.

ISPARTA Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 12:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

2018 Yerel seçimlerinde Karaağaç mahallesinden muhtar olarak seçilen İbrahim Akyıldız, Dönemin belediye başkanı Merhum Hasan Balaman’ın muhtarlık adına tahsis ettiği Karaağaç mahallesi sosyal tesislerinin makbuz kesilmeden işletildiği gerekçesi ile Isparta valiliğinin şikayeti ve içişleri bakanlığının soruşturması nedeni ile görevden alınmış ve yargılanmıştı.

Muhtar Akyıldız geçtiğimiz hafta görülen davadan beraat etti. Muhtar Akyıldız’ın Temmuz ayından itibaren görevine geri dönmesi ve 2024 yılında yapılacak olan seçimlerde bir kez daha Karaağaç mahallesinden muhtar adayı olması bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.