IGİAD'DAN ISPARTA'YA HEDİYE

IGİAD’ın üye bağışlarıyla oluşturduğu Mobil Aşevi kullanıma sunuldu.

ISPARTA Yayın: 20 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.09.2023 14:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mobil Aşevi’nin ilk durağı Isparta Belediyesi, Yeşilay ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak düzenlediği ‘Liselim Kampüste’ etkinliği oldu. Etkinlikte IGİAD, Mobil Aşevi ile katılımcılara çeşitli ikramlarda bulundu

Isparta Genç İş İnsanları Derneği (IGİAD), 6 Şubat depremlerinin ardından kentte özellikle acil durumlarda kullanılabilmesi için Mobil Aşevi oluşturulması kararı aldı.

Kollar sıvandı ve IGİAD üyelerinin bağışları ile içerisinde 4 çeşit sıcak yemek bölümü, 2 çeşit soğuk yemek bölümü, 2 ocaklı, buz dolaplı ve evyeli bir mobil aşevi yaptırıldı. Yaptırılan aşevinin tüm masrafları IGİAD üyesi iş insanlarının bağışlarıyla karşılandı.

IGİAD’ın Mobil Aşevi ise ilk kez geçtiğimiz gün Isparta Belediyesi, Yeşilay ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak düzenlediği ‘Liselim Kampüste’ etkinliğinde kullanıldı.

Süleyman Demirel Eğitim Kampüsünde düzenlenen Liselim Kampüste etkinliğinde IGİAD, etkinliğe katılanlara mobil aşevi ile çeşitli ikramlarda bulundu.

IGİAD Başkanı Süleyman Çağrı Çiftçi, yaptığı açıklamada “Isparta Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Yeşilay katkıları ile Süleyman Demirel eğitim kompleksi amfi alanında düzenlenen etkinliğe üyelerimizin katkılarıyla yaptırdığımız mobil aş evimizle katılarak gençlerimize ikramlarda bulunduk. Mobil aş evimizin ilk kullanımında yoğun ilgi görmesi özellikle pırıl pırıl gençlerimizin dernek yapımızla ilgili merakları, "bizi de şimdiden üyeniz sayın" diyerek ikramları bizzat kendilerinin yapmaları derneğimiz adına memnunluk verdi. Mobil aş evimizin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen, katkıda bulunan tüm üyelerimize teşekkür ediyor, hep böyle iyi günlerde kullanmayı diliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.