TÜM EMEKLİLER DERNEĞİNDEN KESKİN’E ZİYARET

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız ve Yönetim Kurulu, Ak Parti Isparta İl Başkanlığını ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 21 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.07.2023 16:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız ve Yönetim Kurulu, Ak Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin’i makamında ziyaret etti. Önceki gün saat 14.00’te gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız; “Bilindiği gibi, emeklilerimize seçimden önce kendilerine verilen sözler tutulmamıştır. Zira, işçi ve memur maaşlarına yapılan zamlardaki anlayış maalesef emeklilerimize gösterilmemiştir. Bu da emeklilerimizi derinden üzmüştür. Onun için bu yanlıştan bir an önce dönülmesi ve emeklilerimize de hak ettikleri ücretleri bir an önce verilmelidir” dedi. 

Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin de ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında, ziyaretten dolayı Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Emeklilerin sorunlarının çözümü noktasında çalışma yapacaklarını bildirdi. 

Ziyaretin sonunda ise, Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Ak Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin’e emeklilerin sorunlarını içeren bir dosya takdim etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.