BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN: ŞEHRİMİZİ TANITICI HER ETKİNLİĞİN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ilk olarak Isparta Süs Tavukları Kümes ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği Başkanı Murat Duygu ve dernek üyelerini ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 11:19:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Yazısöğüt köyündeki Süs Tavukları Kümes ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği’ni ziyaret ederek, Rota Isparta Posta Güvercin Severler Derneği’nin güvercin mezadını takip etti.

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ilk olarak Isparta Süs Tavukları Kümes ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği Başkanı Murat Duygu ve dernek üyelerini ziyaret etti. Ziyarette Isparta Belediyesi ile Süs Tavukları Kümes ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği işbirliğinde 13-14 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen 7. Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisi ile karşılıklı işbirliği konuları ele alındı. Ziyarette Başkan Başdeğirmen’e AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.
Isparta Süs Tavukları Kümes ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği Başkanı Murat Duygu, 31 Mart yerel seçimlerinde Başkan Başdeğirmen’e başarı dileklerini iletti. Başkan Başdeğirmen’in büyük destekleriyle 7. Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisi gerçekleştirildiğini belirten Duygu, “Başkanım sayenizde derneğimiz ve Isparta’mız dünyanın her yerinde bu etkinlikle tanıtıldı. Bu bizim için çok büyük bir başarı. Gelen dernek başkanları giderken Isparta’dan çok memnun ayrıldılar. ‘Isparta’yı böyle bilmiyorduk’ dediler, çok beğendiler. 1680 konaklamalı misafirimiz geldi. Katkınız çok büyük. Size sonsuz teşekkür ederim” dedi.
7. Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisi için emek veren Dernek Başkanı Murat Duygu ve ekibine teşekkür eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Yapmış oldukları etkinlikle Isparta’mızı Türkiye ve dünyanın birçok yerine tanıttılar ve şehrimizin tanıtımına katkı sağladılar. Bu tür etkinliklerde sizlerin her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.
Yazısöğüt köyü halkından Hasan Kaçal da köylerine doğal gaz gelmesinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Kaçal, “Başkanımızın sayesinde doğal gazımız geldi. Soba yakıyorduk içimizden kurum çıkıyordu. Şimdi mutfak, banyo ve diğer odalar sıcak. Sobada tek oda yanıyordu. Biz bugüne kadar böyle bir şey görmedik. Odun, kömür bul derdiyle uğraşırdık, zehirlenme korkusu yaşardık. Ayrıca kanal vardı çok kötü kokuyordu, başkanımız orayı kapattı. Çok memnunuz başkanımızdan. Bir telefon açarak başkanımız ve Şadiye hanımla görüşüyorum. 55 yaşındayım böyle bir başkan görmedim. Allah razı olsun. Hayırlısıyla seçimi kazanmasını istiyoruz” dedi.
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, daha sonra Rota Isparta Posta Güvercin Severler Derneği’nin güvercin mezadını takip etti. Başkan Başdeğirmen, burada farklı bir tecrübe yaşadığını belirterek, “Daha önce böyle bir şey görmemiştim. Güzel ve heyecanlı bir etkinlik oluyor” şeklinde konuştu. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.