ŞEHİR MERKEZİ MAKYAJLANDI

Isparta Belediyesi görevlileri tarafından şehir merkezindeki aydınlatma ve düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

ISPARTA Yayın: 17 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.07.2023 13:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Belediyesi, şehir merkezi ve farklı noktalardaki cadde ve sokaklarda aydınlatma çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışmalarda eski aydınlatma direklerinin yerine modern ve enerji verimliliği sağlayan aydınlatma sistemleri monte edildi. Böylece Isparta’nın cadde ve sokakları ışıl ışıl oldu.

PEYJAZ DÜZENLEMELERİ

Çalışmaların yapıldığı bölgelerde taban döşemeleri yenilenirken, aydınlatma sistemleri döşeniyor, peyzaj düzenlemeleri yapılıyor. Ayrıca şehir merkezinde daha güvenli, modern ve estetik dekoratif aydınlatma sistemleri uygulanıyor. Çalışmalarda eski aydınlatma direkleri kaldırılırken yerlerine modern dekoratif aydınlatma direkleri dikiliyor. Yeni aydınlatma direkleri hem enerji tasarrufu sağlıyor hem de kente estetik değer katıyor.

YENİ AYDINLATMA DİREKLERİ DİKİLDİ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda İstasyon Caddesi ile Kaymakkapı Meydanı, 6 Mart Caddesi ile Mimar Sinan Caddesi, otogar ile İstanbul Caddesi, Eski Müftülük Caddesi ile Aksu Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesi arasında yeni aydınlatma direkleri dikildi. Çalışmaların tamamlanmasıyla bu sokak ve caddeler ışıl ışıl bir görünüme büründü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.