BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN YENİ DÖNEM STARTINI RESMEN VERDİ

BU GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM

ISPARTA Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 18:29:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde vatandaşların büyük teveccühü ile yeniden başkan seçildi. Türkiye’de AK Partili belediye başkanları arasında oyunu bir önceki seçime göre en çok artıran Başkan Başdeğirmen, düzenlenen törenle mazbatasını aldı ve yeni dönem görevine başladı.

Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen mazbata törenine Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ailesiyle birlikte geldi. Salona eşi Şadiye Başdeğirmen ve oğlu Celal Başdeğirmen’le birlikte alkışlarla giren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, vatandaşları selamladı. Törene AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, parti teşkilatları mensupları, AK Parti İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e mazbatası Isparta Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Çağrı Kılıç tarafından verilirken, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerinin mazbataları da protokol tarafından takdim edildi.
Mazbatasını aldıktan sonra salonu dolduran kalabalığa seslenen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde vatandaşların oylarıyla vazifenin yeniden kendilerine tevdi edildiğini, bunun ne kadar önemli ve değerli olduğunu bildiğini ifade etti. Vatandaşların kendisine verdiği oyların mutlaka karşılığını bulacağını kaydeden Başkan Başdeğirmen, “Önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de yakamızda Türk Bayrağı rozetiyle hizmetlerimizi yerine getireceğiz.

Şu anda bu görevi sanki ilk kez alıyor gibi çok heyecanlıyım. Bu heyecan inşallah hiç bitmez. Hep beraber inşallah şehrimizi çok daha güzel yerlere götüreceğiz. Isparta’mıza belediye meclis üyelerimiz ve mesai arkadaşlarımızla çok güzel bir şekilde hizmet ettik. Sonunda da Türkiye’ye örnek bir sonuçla sandıkları kapattık. Sayın Cumhurbaşkanımıza ‘bu dönem oyunu en çok artıran il Isparta olacak’ dedim. Rabbim nasip etti, bu sonucu aldık. Bu iş bir ekip işi” dedi.

Şehre hizmet etme noktasında istişarenin önemine değinen Başkan Başdeğirmen, bugüne kadar yaptıkları hizmetleri istişarelerle Isparta’ya kazandırdıklarını vurguladı. Başkan Başdeğirmen, “Milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla, bu davaya gönül vermiş tüm arkadaşlarımızla iş birliği içerisinde çalışarak bu başarıyı elde ettik. Türkiye’de AK Partili belediyeler arasında sadece Isparta, bir önceki dönemden fazla oy alarak göreve gelen bir il oldu. Bununla çok büyük gurur duyduk.

Sizlerle birlikte bu başarıyı elde ettik. Birlik ve beraberlik içinde Isparta’ya çok daha güzel hizmetleri sunabileceğimiz inancındayız. Bu hizmetleri yaparken önceki ve mevcut dönem milletvekillerimiz bize çok büyük destek oldu. Teşkilatımız da hep bizimle beraberdi” ifadelerinde bulundu. 

31 Mart 2019 yerel seçimlerini kazandıktan sonra hiç kimseyi ayırt etmeden hizmetlerini gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Bize oy verdi, vermedi diye bakmadık. Hangi mahalle bize oy vermediyse o mahalleye hizmet etmeyiz demedik. O hizmet bizim değil demedik. Vermiş olduğumuz sözlerin yüzde 90’ını yerine getirerek bugün karşınıza geldik.

Seçim sürecinde de her yere alnımız açık, başımız dik, gururla gittik. Her vatandaşımızı her mahallemizi eşit tuttuk. İlçe, belde ve köylerimize de gerekli hizmetleri götürdük. Bize bu dönem için de inanan, güvenen ve önceki seçimden aldığımız oydan çok daha fazlasını veren vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere tevdi ettiğiniz bu ulvi görevi yapmaktan çok büyük onur duyacağım. Bu güveninizi boşa çıkarmayacağım, tüm vatandaşlarımızın taleplerini bugüne kadar nasıl yaparak geldiysek bundan sonra da yaparak devam ettireceğiz. Şu anda daha da güçlü olduğumuzu görüyorum. Cumhurbaşkanımızın çok daha güzel hizmetleri Isparta’mıza sunacağından hiç şüphemiz yok” görüşlerinde bulundu. 

Törenin ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ailesiyle birlikte Isparta Belediyesi’ne geldi. Belediye önünde mesai arkadaşları tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Başdeğirmen, duanın ardından makamına çıkarak, yeni dönem için görevine başladı. Başkan Başdeğirmen’e burada AK Parti Milletvekilleri ve parti teşkilatı mensupları da eşlik etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.