BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN: ONLARI ÜZMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen,

ISPARTA Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 13:08:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

Türkiye’nin güçlü olmasını istemeyen bazı ülkelerin olduğunu belirterek, “Güçlü bir cumhurbaşkanımız, dirayetli idarecilerimiz, savunma sanayinde en güçlü şekle gelmemiz birçok ülkeyi rahatsız ediyor. Biz onları üzmeye devam edeceğiz. Sonuna kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi. 

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi’ni ziyaret ederek, şehit yakınlarıyla bir araya geldi. Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e ziyaretinde belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Talha Güler, AK Parti SKM Başkanı Fatih Tola eşlik etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehit yakınlarını hiçbir zaman unutmadığını ifade ederek, teşekkürlerini iletti. 22-23 Aralık ve 12 Ocak’ta Pençe Kilit Hareket Bölgesinde şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet dileyen Savcı, “Bu operasyonlarda yaralanan kader arkadaşımız Şarkikaraağaç Beyköylü Hasan Hüseyin kardeşimizi geçen hafta belediye başkanımız Ankara’da hastanede ziyaret etti. Başkanımıza bu ziyaretinden dolayı şahsım ve derneğim adına çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun başkanım” dedi.
20 yıldır atıl bir binada hizmet verirken Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından Türkiye’ye örnek bir hizmet binasına geçtiklerine değinen Ali Savcı, “Tabii bu bir seçim yatırımı değil, verilen bir vaat değildi. 4 katlı hizmet binamızı muharip gazilerimizle bize kazandırdınız. Kazandırdığınız gibi Türkiye’ye örnek olduğunuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu. 
Üye sayısının artmasını istemedikleri tek dernek olduklarına işaret eden Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, “Şehitlerimizin fotoğraflarına bir fotoğraf daha eklemek istemiyoruz. Hain PKK terör örgütü kötü yüzünü geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bu ayda gösterdi. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıktığımız sürece bizleri yenemeyeceklerini biliyorlar. Ülke olarak bir bütünüz, bütün olarak devam ettiğimiz sürece sizlerin ve cumhurbaşkanımızın desteğiyle var olmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti teşkilatlarıyla beraber gerçekleştirdikleri ziyarette şehit yakınlarıyla bir arada olmanın kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Vatanın bir karış toprağını vermemek, vatanın bütünlüğünün bozulmaması, Türk Bayrağının inmemesi ve ezanın dinmemesi için canı ve kanıyla mücadele veren şehitlerimizin aileleriyle bir arada olduklarını kaydeden Başdeğirmen, “Şehitlik çok büyük bir itibar ancak acısı da kolay değil. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Rabbim bu acıları tekrar yaşatmasın diye dua ediyoruz. Ama düşmanlar da hiçbir zaman oturup sessizce beklemiyor. Amaçları ülkemizin büyümesini önlemek. Bizim güçlü bir ülke olmamıza mani olmak. Tabii onların destekçileri de biz ne kadar zor duruma düşer ne kadar ekonomik olarak sıkıntıya girersek onların gücünün üzerine çıkacağımız amacıyla kimlerin onları desteklediğinin bilincindeyiz. Devletimizin büyümesine engel olmak isteyenler diğer düşman devletler. Bizimle dost görünüp arkadan vuranlar. Bunların hepsini hepimiz biliyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi büyük devlet, büyük devletin vatandaşı olmak kolay değil. Bulunduğumuz konum, stratejik durumu, 3 tarafı denizlerle çevrili olması, toprağımızın bir kısmının Asya diğer kısmının Avrupa’da olması örneği olmayan bir ülke. Asya’yı Avrupa’ya bağlayan boğazın da bizim ülkemizin içerisinde olması çok önemli. Bunlar onları rahatsız ediyor. Güçlü bir cumhurbaşkanımız, dirayetli idarecilerimiz, yöneticilerimizin ülkemize verdiği hizmetler, savunma sanayinde en güçlü şekle gelmemiz birçok ülkeyi rahatsız ediyor. Biz onları üzmeye devam edeceğiz. Sınır dışında görev yapan askerlerimizin göreve giderken ‘Rabbim bize şehitliği nasip etsin’ diyerek notlar bıraktığını duyuyoruz. Bu mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Cumhurbaşkanımızın dirayeti ve vatandaşlarımızın isteğiyle sonuca ulaşacağız Allah’ın izniyle. Geçen hafta Hasan Hüseyin kardeşimizi hastanede ziyaret ettim. Ailesi yanındaydı. Gazi olarak kendisi de yakında aramıza katılacak. O büyük şerefle şehrimizde yaşamaya devam edecek inşallah. Rabbim acılar yaşatmasın. Ama bu hainliğin devam edeceğini biliyoruz. İnşallah daha güzel, daha mutlu günler bizlerin olsun. Sizlerle güzel vatanımızda, çok daha güzel ortamlarda beraber olmayı Rabbim nasip etsin” dedi.
Belediye Başkanlığında 5 yıllık hizmet süresinin sonuna geldiklerini ifade eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “31 Mart 2019’da sizlerin ve vatandaşlarımızın oylarıyla görevi devraldık. 5 yılda şehrimize elimizden geldiğinin daha fazlasını yapmaya çalıştık. Ülkemizin bu dönemde yaşadığı pandemi, yangınlar, sel felaketleri, depremler, diğer ülkelerin savaşlarından ortaya çıkan ekonomik gibi sıkıntılı süreçleri hiç yokmuş gibi bahane etmeden şehrimize güzel hizmetler verdik. Bu hizmetleri bir 5 yıl daha devam ettirmek, şehrimizin kesintisiz hizmet almasına devam etmek istiyoruz. Onun için yollara çıktık, arkadaşlarımızla beraber bu mücadelenin peşindeyiz. Bunun da bizim açımızdan kutsal ve mübarek bir çalışma olduğunu düşünerek ilk ziyaretimizi sizlere yapmak istedik. Rabbim yolumuzu açık eylesin, ülkemize hep beraber güzel hizmetler etmeyi nasip etsin” görüşlerinde bulundu.
Şehit Uzman Çavuş Lokman Çoban’ın kızı Rabia Çoban, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e özel hazırlattığı kalemi hediye etti. Kalemi çok beğendiğini ifade eden Başdeğirmen, Rabia Çoban’a teşekkür etti. 
Ziyaret hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.