MHP’DEN, OSB VE SERBEST BÖLGE DESTEĞİ

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez ise OSB’nin genişletilmesi ve serbest bölgenin kurulması noktasında gereken tüm desteği vereceklerini aktardı.

ISPARTA Yayın: 02 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 02.08.2023 11:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve beraberindeki heyet, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik ve yönetimini ziyaret etti. Başta organize sanayi bölgesinin genişletilmesi ve serbest bölgenin kurulmasına yönelik çalışmalar olmak üzere birçok konuda istişare edildi.

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, İl Başkanı Ahmet Önder Topçu, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ve partililer, ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaretin ana gündemi Isparta’nın çözüm bekleyen sorunları oldu.

MHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Çelik, Isparta ile ilgili tüm konularda birlikte mesai harcayacaklarını söyledi. Çelik, “Daha önce vekilimizle görüştüğümüzde Isparta’mızla ilgili konularda her zaman birlikte olacağımızı, birlikte mesai harcayacağımızı ve Isparta için elimizi taşın altına koyacağımızı söyledik, şimdi de söylüyoruz. Sayın vekilimiz Odamızı ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar, ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Isparta’da Serbest Bölgeye ihtiyacımız var. 10 ila 15 yatırımcı bu konudaki taleplerini iletirlerse eğer bizler de çalışmalarımıza hız vereceğiz. Yine mevut organize sanayi bölgesi taleplere karşılık veremiyor, genişlemesi gerekiyor. Bizler ya mevcut OSB’yi genişleteceğiz, yeni bir alanı buraya dahil edeceğiz ya da yeni bir organize sanayi bölgesi kuracağız. Şehrimizle alakalı olarak ortaya koyduğumuz öncelikli konularda desteğinizi bekliyoruz. Siyasi erk ile beraber inşallah sorunlarımızı çözüme kavuşturacağız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Milletvekili Sönmez, “Isparta Ticaret ve Sanayi Odası şehrimizin ekonomideki lokomotifidir. Biz bunun farkındayız. ITSO ve siyasiler el ele verdikten sonra Isparta’da çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Diğer üç milletvekilimizin de kalben ve fikren benimle aynı düşüncede olduklarına inanıyorum. Seçim döneminde dolaşırken organize sanayi bölgesindeki birçok iş insanının bizden talebi vardı. Bunlardan bir tanesi serbest bölgenin kurulmasıydı. Bununla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir diğer konu ise organize sanayi bölgesinin genişletilmesiydi.

Bununla ilgili de sizlerle birlikte istişare ederek çalışmalarımıza başlayalım istiyoruz. Bakanlık nezdinde yapılacak tüm çalışmalarda ortak hareket edeceğiz. Her iki konuda da beraber çalışarak inşallah bu hizmeti Isparta’mıza kazandıracağız.” şeklinde konuştu. Ayrıca Isparta Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesinin genişleme alanı ile yeni çevre yolu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.