BBP İL BAŞKANI DURU: ŞÜKRÜ BAŞKANIMIZLA BİRİZ, BERABERİZ

“Şükrü başkanımızdan çok memnunuz. Biriz, beraberiz, yolumuz aynıdır”

ISPARTA Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 13:21:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Nafi Duru ve yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Aykut, Alperen Ocakları Başkanı Osman Ünlü ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Özlem Toptaş, Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Nafi Duru, “Şükrü başkanımızdan çok memnunuz. Biriz, beraberiz, yolumuz aynıdır” dedi.

Ziyarette konuşan BBP İl Başkanı Nafi Duru, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, Kirazlıdere bölgesi ve cam seyir terasının çok güzel olduğunu ve vatandaşların da ilgisini çektiğini söyledi. Duru, “Şükrü başkanımızdan çok memnunuz. Allah razı olsun kendisi bugüne kadar tüm taleplerimizi yerine getiriyor. Biriz, beraberiz, yolumuz aynıdır. İnşallah hayırlısı olur, olmasını da diliyorum. Allah’ın izniyle güzel olacak diye düşünüyorum” dedi. 
BBP İl Başkan Yardımcısı Hamza Börekçi de yeniden belediye başkan adayı olarak gösterilmesinden dolayı Başkan Başdeğirmen’e hayırlı olsun dileklerini iletti.  Börekçi, “Sayın başkanım Allah yüzünüzü bir daha güldürsün, gönlümüzdeki yere geldiniz. Önce ITKM’yi mezbelelikten tabiri caizse cennet gibi bir yere getirdiniz. Andık Deresini çok güzel yaptınız. Orayı da cennet bahçesine çevirdiniz. Arkasından şehrimize güzel hizmetleriniz oldu. Onları da Ispartalılar göz ardı etmiyor. İnşallah tekrar başarılı olacağız. Kim Isparta’ya bir çivi çakarsa yanındayız. Allah yolunuzu açık etsin. Arkadaşlarımızla sizinle birlikteyiz. Yakaören’in de selamını getirdim. Doğalgaz çok iyi oldu” ifadelerinde bulundu.  
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart’taki yerel seçimlerde şehre yeniden hizmet etmek için mücadelelerini vereceklerini belirtti. Yapılan hizmetlerin iyi karşılanması ve kabul görmesinin kendilerini de mutlu ettiğine değinen Başkan Başdeğirmen, “Yaptığımız çalışmaların boşa gitmediğini, devletimizin parasını israf etmediğimizi görüyoruz. Göreve devletimizin parasını tüm toplumumuzun istifade edebileceği şekilde kullanmaya söz vererek başladık. Vaktimizi ve nakdimizi boşa harcamayacağımızı söyleyerek bu görevlere talip olduk. Rabbim nasip etti, çok güzel hizmetler yaptık. Önümüzdeki 5 yıl çok daha güzel, çok daha güçlü bir şekilde ülkemize ve şehrimize hizmet etmeyi Rabbim nasip etsin. Güçlü bir devletimiz ve büyük bir liderimiz var. Çabuk alınan kararlarla güzel sonuçlara ulaştık. Bizler de şehirler olarak hükümetimizin vermiş olduğu desteklerle güzel hizmetler yaptık. ITKM, otogar, Millet Bahçesi, Kirazlıdere, Andık Deresi, sosyal tesisler, güneş enerjisi santralleri yaptık. 16 MW’lık güneş enerjisi santrali kurduk. Bu konuda en fazla güneş enerjisinden elektrik üreten belediyeyiz. Hiç yokken 3 tane kapalı spor salonu ve yüzme havuzu yaptık. Hiçbir tane yokken 22 tane semt sahası yaptık. 2 tane UEFA standartlarında saha yaptık. Pandemi ve diğer afetlerin dışında kalan zaman içerisinde bunları devletimizin gücüyle yaptık” şeklinde konuştu.
Belediye hizmetlerinin yanı sıra gönüller de yaptıklarına değinen Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Evlere gittik, hastalarımız, yaşlılarımız ve engellilerimizle ilgilendik. Engellilerimizin ihtiyaçlarına yardımcı olduk. 105 yanan veya oturulamaz evi yeniledik. Camilerimizin çevre düzenlemelerini, tuvaletlerini yaptık. Üzüm Çarşısı harika bir görünüme kavuştu. Dükkanlar çok eskiydi. Tarihi eski haline getirdik. Oralara baktığımızda şehrimiz ışıl, ışıl, pırıl, pırıl bir kent oldu. Yeniden yürüyeceğimiz bu yolda sizlerle beraber bu güzellikleri yaşayacağız. Sizlerle beraberiz, seçimlerde de başarılı olup, birlik ve beraberlik içerisinde hizmete devam edeceğiz inşallah” görüşlerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.