AHİLİK HAFTASI'NDA BAŞKANLARDAN KAN BAĞIŞI

Isparta Acil Kan Ailesi, Birlik Başkanı Ahmet Tural ve oda başkanlarını ziyaret ederek Başkan Tural’a kan bağışı kampanyasına verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi sundular.

ISPARTA Yayın: 20 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.09.2023 17:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bu ziyaretin ardından Birlik Başkanı Ahmet Tural ve oda başkanları, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Kızılay’a kan bağışında bulunarak, esnaf ve sanatkarları kan bağışlamaya davet ettiler.

ACİL KAN AİLESİNDEN BAŞKAN

TURAL’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Isparta’da Ahilik Haftası kutlamaları çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bu kapsamda Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve oda başkanları Kaymakkapı Meydanı’nda bulunan Kızılay Kan Merkezi’ne giderek kan bağışında bulundular. Bu etkinlik öncesi ilimizde kan ihtiyacı olanlara acil kan bulunmasını amaçlayan, gönüllülerden oluşan Isparta Acil Kan Ailesi, Birlik BaşkanıTural’ı ziyaret etti. Isparta Acil Kan Bağışı Kurucusu Oğuz Çiftçi ve gönüllüler Nur Toksöz, Sevil Çağan, Emine Özyürek, Leyla Güler ve Hüseyin Toksoy Başkan Tural’a kan bağışçısı olması ve bağış kampanyasına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Ayrıca Ahilik Haftalarını kutladı. Isparta Acil Kan Bağışı Ailesi Başkan Tural’a teşekkür plaketi verdi. Birlik Başkanı Tural da Isparta Acil Kan Ailesine teşekkür ederek, kan vermenin hayat kurtarmak olduğunu, kan bağışına desteklerinin süreceğini söyledi.

AHİLİĞİN TEMELİNDE İNSANI YAŞATMAK VAR

Bu ziyaretin ardından Birlik Başkanı Ahmet Tural, oda başkanlarıyla birlikte Kaymakkapı Meydanı’nda bulunan Kızılay Kan Merkezi’ne giderek kan bağışında bulundular. Esnaf ve sanatkarları kan bağışlamaya davet ettiler. Kan bağışından sonra açıklamada bulunan Birlik Başkanı Tural “Ahilik felsefesinin temelinde insana saygı var. İnsanı yaşatmak var. Bizler de buradan aldığımız ilhamla bağışlanan her kanın kurtarılan bir hayat olduğu bilinciyle kan bağışında bulunuyoruz. Kan demek hayat demek, can demek. Sadece ihtiyaç olduğunda değil ihtiyaç olmadan da kan verelim ki ihtiyaç olduğunda kan aranmasın. Bu nedenle tüm esnaf ve sanatkarımıza kan bağışı yapmaları çağrısında bulunuyorum. Kan ver hayat kurtar diyerek Ahilik Haftası’nın esnaf ve sanatkarımız ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kan merkezimizde özveriyle hizmet veren sağlık çalışanlarımıza da teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.