SÖNMEZ: ISPARTA'NIN 3 ÖNEMLİ SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Bengü Türk TV’nin özel yayınına katıldı.

ISPARTA Yayın: 09 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 09.06.2023 18:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Milletvekili Sönmez, canlı yayında Isparta’nın 3 önemli problemi olduğunu belirterek, çözümü kavuşturmak için en kısa sürede çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Milletvekili Sönmez, Eğirdir Gölü’nde yaşanan kuraklık, Isparta-Konya yolu ve Isparta-Antalya yolu (Dereboğazı) yolu sorunlarının çözümüne odaklandığını belirterek şu açıklamaları yaptı:

“Ispartamızın belli bir sorunları var. Bizim seçim sürecinde halkımıza verdiğimiz sözler var. Nedir bunlar; 3 büyük problemi var. Eğirdir Gölümüz var. Bununla ilgili Eğirdir Gölümüzde kuraklık yaşanıyor. Ispartalı hemşehrilerimize söz vermiştik. Diğeri Isparta-Konya yolu problemi vardı. Ve bir de Isparta-Antalya yolu dereboğazı yolu var. En kısa sürede inşallah çözüme kavuşturması için söz verdik. Bir an öncede çalışmalara başlayacağız.” dedi.

ISPARTA TEVECCÜHÜNÜ MHP’DEN YANA GÖSTERDİ

Yayında Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri ile ilgili de konuşan Milletvekili Sönmez, kendisinin ve yeni seçilen milletvekillerinin halen daha meclise alışamadığını belirten Sönmez, kendilerini halen daha seçim döneminde sahada çalışıyor gibi hissettiklerini söyledi.

Katılımın çok yüksek olduğu bir seçim dönemini geride bıraktıklarının altını çizen Sönmez, “28. Dönemde TBMM’de görev alacak milletvekili alacak arkadaşlarımız tarihi bir sorumluluk üstlendiğini düşünüyorum. Bu tarihi sorumluluk bilinciyle Türkiye yüzyılı hedefine taşıyacağımıza inancımız sonsuzdur” dedi.

Geçen seçimlerde de kendisinin milletvekili adayı olduğunu ancak seçilemediğini belirten Milletvekili Sönmez, “Geçen dönem yine ben vardım. Çok küçük bir oyla milletvekili çıkaramadık. 2020 tarihinde genel başkanımızın takdiri ile İl Başkanlığı görevine geldik. 3 yıl büyük bir çalışma yaptık. Aldığımız oy bunun göstergesidir. Isparta’da 3 yıl sosyal siyaset anlayışını da getirdik. Ama bu başarı teşkilatın başarısıdır. Şükürler olsun bu[1]gün de buradayız.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili de konu[1]şan Milletvekili Sönmez, seçim çalışmasına başlarken, “Sefer bizden, Zafer Allah’tan” dedik diyerek, “Seçim sürecinde her saha çalışmasında vatandaşlarımızdan aldığımız teveccühten dolayı MHP zaferi ve Cumhur İttifakı zaferi ile sonuçlanacağını biliyorduk. Vatandaşlarımız mecliste de Isparta’yı temsil eden MHP istiyorlardı.” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.