AV. BİRTAN ÖZGÜN TAKMAZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Av. Birtan Özgün Takmaz, Ağustos Ayında Yapılması Planlanan Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Merkez İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

ISPARTA Yayın: 19 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.07.2023 14:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Merkez İlçe Seçime aday Avukat Birtan Özgün TAKMAZ;

İşçi sınıfına mensup bir ailenin köy enstitüsü mezunu bir öğretmenin torunuyum. Evli ve bir çocuk sahibiyim. 5 yılı aşkındır da avukatlık yapmaktayım.

Partinin daha önce 2015-2017 yılları arasında il yönetimde çalıştım akabinde 2018, 2019 ve 2023 seçimlerinde partinin seçim kurulu avukatlığını yaptım. 2019 yılında merkez ilçe başkanlığı adaylık sürecim oldu. Her ne kadar 2019 yılı merkez ilçe başkanlığı seçimi kaybetmiş isem de parti çalışmalarında aktif olarak görev aldım.

Bizim kolektif bir şekilde çalışma yapmamız gerekiyor, Partide kimseyi küstürmeden herkesin çalışabileceği bir alan yaratmalıyız. Biz hareketsiz bir yönetim kurulu oluşturmayacağız. Büyük mahallelerde İstiklal Mahallesi gibi Davraz Mahallesi gibi mahallelerde temsilcilikler açmayı düşünüyoruz. Bu şekilde insanların en azından kendi mahallelerinde örgütlenme yapmasını, kendi mahallelerinde insanlara ulaşmasını hedefliyoruz. Çünkü önümüzde yerel seçimler var.

Bizim yerel seçimlerde muhtarlar, belediye meclis üyeleri çıkartmamız gerekiyor. Tabandan bir hareket başlatmazsak önümüzdeki seçimlerde başarılı olamayız. Örgütlenmeyi tabandan yaparak , halka ulaşmamız gerekiyor. Biz bu seçimde sadece merkez ilçe yönetimini oluşturmuyoruz.Aynı zamanda merkez ilçe kadın kolları ve merkez ilçe gençlik kolları ile beraber CHP Isparta Merkez İlçe Teşkilatını topyekun oluşturmayı hedefliyoruz. Partimizin adın da geçtiği gibi halkın partisi olacağız.

Şuan partimizde mahalle delege seçimleri devam etmektedir. Mahalle delege seçimleri bittikten sonra da partimizin bütün delegelerini tek tek gezeceğiz. Üyelere heyecan getirmek zorundayız.

2019 beri bir yoldayım, geçen seçimlerde de aday oldum. Delegeleri gezdik. Güzel bir seçim dönemi geçirdik. Hiçbir zaman hiç kimsede bir kırgınlık, küskünlük yaşamadım ve çalışmam her zaman devam etti. Benim düşüncem bu düzenin değişmesi. Hiçbir zaman da politik bir adam olmadım. Sadece seçim kazanayım, sadece ilçe başkanı olayım diye düşünmedim. Partimiz için çalışmaya talibim

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.