ISPARTA ŞEHİR HASTANESİNDE YENİ DÖNEM

Hastanede son 20 gün içerisinde biri il dışı biri Isparta'dan gelen bebeklere hipotermi tedavisi uygulanarak yüz güldürücü sonuçlar elde edildi. Sağlıklı bir şekilde yuvalarına uğurlandı.

ISPARTA Yayın: 26 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.01.2024 15:04:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Isparta Şehir Hastanesi’nden yapılan açıklamada; “Hipotermi tedavisi; Yenidoğan döneminde asfiksi tedavisinde, asfiksiye bağlı gelişebilecek olumsuz tabloları en aza indirme amacıyla uygulanan altın standart tedavi yöntemidir. Asfiksi olarak değerlendirilen, seçilmiş vakalarda doğumu takip eden ilk 6 saat içerisinde uygulanmakta ve tüm dünyada olumlu sonuçlar alınmaktadır. Tedaviye ne kadar erken başlanırsa olumlu yönde tedavi yanıtı da o denli yüz güldürücü olmaktadır. Hastanemizde son 20 gün içerisinde biri il dışı biri Isparta'dan gelen bebeklerimize hipotermi tedavisi uygulanarak yüz güldürücü sonuçlar elde edilmiş, sağlıklı bir şekilde yuvalarına uğurlanmıştır” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.