VALİ BARUŞ BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN VE MECLİS ÜYELERİNİ KONUK ETTİ

31 Mart Yerel Seçimleriyle birlikte Isparta’da yeniden Belediye Başkanı seçilen Şükrü Başdeğirmen, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 08 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2024 18:36:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

İlk ziyaretini Isparta Valiliği’ne gerçekleştiren Başkan Başdeğirmen ve meclis üyelerine teşekkür eden Vali Baruş, konuklarına yeni dönemlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Vali Baruş konuşmasına şöyle devam etti: “Kıymetli Belediye Başkanımız, saygıdeğer Belediye Meclisi Üyelerimiz öncelikle valiliğimize hoş geldiniz, sizleri Isparta Valiliği’nde görmek bizleri çok mutlu etti. Öncelikle seçildiğiniz görevlerin hayırlı olmasını diliyorum, Allah mahcup etmesin. Hem belediye başkanlığı hem belediye meclis üyeliği bir şehir için çok önemli görevler. Seçim sürecinde gerçekten centilmence bir yarış oldu, bu mücadele de demokrasinin vazgeçilmez unsuru zaten. Bazı adaylar kazandı, bazıları kazanamadı ama bu yarışın insanların birbirini incitmeden yapılması çok önemliydi. Isparta kendi demokratik olgunluğuna uygun bir seçim süreci geçirdi ve sonucunda Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen ikinci dönemi olarak yeniden seçildi. Birinci dönemde olduğu gibi kendisiyle inşallah uyumlu ve işbirliği halinde Isparta’nın geleceği adına çok güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Yine meclis üyelerimizden de önemli oranda yenilenmeler oldu gördüğüm kadarıyla. Burada gördüğümüz arkadaşlarımızın da hepsinin Isparta için bir değeri olduğunu biliyoruz. Valilik olarak merkezi hükümetin temsilcisi olarak biz her zaman yerel yönetimle uyum içerisinde ve şehrimizin geleceği adına atılacak adımlarda mümkün olduğunca el ele vererek bu işleri ileriye götürmek ve Isparta insanının memnun olacağı hizmetleri süratli bir şekilde gerçekleştirmek için elimizden gelen geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda da önümüzdeki dönemde siz değerli meclis üyelerimizin de katkısıyla belediye başkanımızla beraber inşallah dediğim gibi iş birliğini arttırarak hem vatandaşımızın sosyal yaşamına yansıyacak iyileştirmelerde hem gençlerimizin yararına olacak sportif alanlarda yapılacak yatırımlarda, hem şehrin güzelleşmesi adına yapılacak cadde, sokak düzenlemeleri, trafik düzenlemelerinde her zaman belediyemize destek olmaya çalışacağız. Önümüzdeki dönemin tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Ziyaretiniz sebebiyle bir kez daha müteşekkir olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Belediye Başkanı Başdeğirmen ise seçim süreci boyunca görev yapan tüm kamu kurumlarına başta Vali Baruş olmak üzere teşekkür ederek yeni dönemde de tek amaçlarının Isparta’ya hizmet etmek olduğunu söyledi.

Başkan Başdeğirmen şöyle konuştu: “Sayın Valim öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bugüne kadar 5 yılın 3,5 yılını beraber geçirdik, inşallah önümüzdeki günlerde de Isparta’da yapacağımız çalışmalarda aynı uyum içerisinde sizlerle beraber şehrimize hizmet edeceğimiz inancındayım. Bizler, 31 mart 2024 tarihindeki seçimlerle 37 meclis üyemizle beraber göreve geldik. Öncelikle seçim zamanındaki güvenlik anlamında ve bizlerin çalışmalarını kolaylaştırıcı tüm çalışmalardan dolayı müdürlüklerimizle beraber sizlere çok teşekkür ediyoruz. Buradaki arkadaşlarımızla beraber hepimizin tek amacı var; Isparta’mıza en güzel hizmetleri getirmek ve Isparta’yı farklı bir kulvarlar da en iyi şekle getirerek Türkiye’de söz sahibi yapmak. Her şeyimizle beraber o mücadeleyi vermeye hazır olduğumuzu da belirtmek istiyorum. Tüm arkadaşlarım adına tekrar teşekkür ediyorum.”

Ziyarette Vali Baruş yeni seçilen Belediye Meclis Üyeleriyle tek tek tanışarak görevlerinde başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.