BAŞDEĞİRMEN: BİZ HİZMET ERBABIYIZ

Doğalgaz arz törenine, AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, AK Parti teşkilatları, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile vatandaşlar katıldı.

ISPARTA Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 14:41:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, hemşehrilerine vermiş olduğu sözleri bir bir yerine getirdi. ‘Şehrimizi bir bütün olarak görüyoruz’ diyerek 2019’da çıkmış olduğu başkanlık yolunda, merkeze bağlı köylere doğalgaz sözünü de yerine getiren Başkan Başdeğirmen, Küçükhacılar Köyünde hemşehrileriyle doğalgaz arz töreninde bir araya geldi. 

Doğalgaz arz törenine, AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, AK Parti teşkilatları, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile vatandaşlar katıldı. 
Köye girişinde protokol üyeleri gökyüzüne güvercin saldı. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılaşan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen için ‘Büyük başkan’ sloganları atıldı.  
Küçükhacılar Köyü Muhtarı Mehmet Yıldız, köylerine doğalgaz gelmesinde büyük katkıları olan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve milletvekillerine teşekkür etti. Yıldız, “Köyümüz için doğalgazımız hayırlı olsun” dedi. 
Torosgaz İl Müdürü Mehmet Şanlı da Büyükhacılar, Küçükhacılar ve Aliköy’de toplam 25 km’lik doğalgaz şebekesi hattı döşendiğini belirtti. 
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, doğalgazın köye hayırlı olmasını dilerken,  AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er de 10 ay önceki köy ziyaretlerinde Küçükhacılar’a doğalgaz sözü verdiklerini ve bunun bugün gerçekleştirilmiş olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de kendisine gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Biz sizleri çok seviyoruz. Bugüne kadar ne söz verdiysek yerine getirdik. En son doğalgaz sözümüz vardı, Rabbim onu da nasip etti. Bizim insanımız her şeyin en iyisine layık. Bizim insanımız köy, ilçe, belde ayrımı yapılmadan şehirde ne varsa o imkanların aynısına sahip olması gerektiğini bilen bir ekibiz. Sayın Cumhurbaşkanımız şehirde ne varsa benim de köyümde de o olacak diyerek bizlere bu hizmeti en iyi şekilde yapmamızı emreden bir liderimiz var. Bu bizim mücavir alanımız içinde değil, sorumluluğumuzda değil demeden nerede bize ihtiyaç varsa orada hizmet etmeye devam ediyoruz. Buraya alnımız ak, başımız dik vermiş olduğumuz sözleri tutmuş olmanın huzuru ile karşınıza geldik. Ne dediysek yaptık, AK Parti Belediyeciliğinde verilen her sözün yerine getirildiğini ispat ettik. Biz Isparta olarak merkez köylerimize doğalgaz vermeye başladık. Bizler milletvekillerimizle, hep birlikte bu işe el birliği, güç birliği gönül verdik. Biz hizmet erbabıyız” dedi. 
AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun da “Şükrü Başkanla ‘Isparta merkezin mücavir alan sınırları içinde kalan köylerimize bu doğalgazı götürelim’ diye konuştuk. Torosgaz ile bir araya geldik. Bizim için hemşehrilerimiz kıymetli, bu köylerimizi doğalgaz ile buluşturmalıyız dedik. Ve bugün kısa bir süre içinde doğalgaz arzını gerçekleştiriyoruz” görüşlerinde bulundu. 
AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ise, milletin hizmetkarı olmaya devam edeceklerini belirtti. Gökgöz, “Bu köyümüze düğün salonu yapacağız” ifadesinde bulundu. Konuşmaların ardından yapılan dualarla protokol tarafından köye ilk doğalgaz arzı gerçekleştirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.