EĞLENCE MEKANININ ÖNÜNDE GERÇEKLEŞEN OLAYLA ALAKALI AÇIKLAMA!

Gözaltı ve tutuklama var

ISPARTA Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 12:01:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Yapılan açıklamada, 30 Ocak günü saat 03.15 sıralarında iki eğlence mekanı önünde meydana gelen olaylarda A.E.’nin ayağından silahla yaralandığını, her iki eğlence mekanında ve bir ticari takside maddi zarar meydana geldiğini ve E.A.T isimli kişinin darp sonucu yaralandığı belirtildi.

Yapılan çalışmalarda olayla ilgili 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, eğlence mekanları önünde çıkan olaylarda A.S, S.A, M.E, Ş.K, Z.G ve E.A.T isimli şahıslar gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden A.S, Z.G ve M.E isimli şüpheliler serbest bırakılırken, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk olan S.A ve Ş.K. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. E.A.T isimli şüpheli ise tutuklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.