BAŞDEĞİRMEN ÇİFTİ ÖZEL ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Karınca Zihinsel Engelliler Yaşam Merkezi ile Gülşen Önal Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 29 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2024 16:08:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başdeğirmen çifti özel çocuklar ve aileleriyle bir araya gelerek sohbet etti. Başdeğirmen çifti ilk olarak Karınca Zihinsel Engelliler Yaşam Merkezini ziyaret etti. Ziyarette özel çocukların büyük bir sevgisiyle karşılaşan Başdeğirmen çifti, Ispartaspor forması hediye etti. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen ayrıca Antalya’da geçekleştirilen Down Sendrom Spor Oyunlarında Isparta’yı temsil eden Ispartalı milli sporcular Melih Yüceer, Mehmet Emin Tari ve Havvanur Yalçın’a da hediye takdim etti, takımın hocası Rengül Çalar’dan bilgiler aldı, özel çocuklar tarafından yapılan el işi eserleri inceledi, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başdeğirmen çifti gençler tarafından hazırlanan Kafkas dansını izledi. Başkan Başdeğirmen, ailelere ve eğitim veren hocalara yönelik, “Sayın hocalarım çocuklarımızın bu mutlulukları sizlerin yapmış olduğu özverili çalışmalarınızdan kaynaklanıyor. Bugüne kadar her zaman ailecek yanınızda olmaya çalıştık, bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sizler çok büyük emekler veriyorsunuz” dedi.   
Başdeğirmen çifti daha sonra Gülşen Önal Özel Eğitim Uygulama Okuluna geçerek burada da özel çocuklar ve aileleri ile okul idarecileriyle bir araya geldi. Başkan Başdeğirmen, bugüne kadar yaptıkları ve önümüzdeki süreçte engellilere yönelik yapacakları çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.