ISPARTA'YI YAŞANACAK ŞEHİR YAPTINIZ

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Köy Garajı ve çevresinde esnaf ziyaretinde bulundu.

ISPARTA Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 11:47:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Başdeğirmen’in hizmetleriyle Isparta’nın çehresini değiştirdiğini belirten esnaf, “Isparta’yı yaşanacak şehir yaptınız. Sonuna kadar yola devam, sizi destekliyoruz” dedi. 

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Köy Garajı ve çevresindeki esnafları ziyaret etti. Girdiği her dükkanda attığı her adımda esnaf ve vatandaşların büyük teveccühü ile karşılanan Başkan Başdeğirmen, yeni dönemde de şehre güzel hizmetler kazandıracaklarını vurguladı. Başkan Başdeğirmen’e ziyaretinde AK Parti SKM Başkanı Fatih Tola ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti. 
Esnafla sohbet eden Başkan Başdeğirmen, bereketli bol kazançlar dileklerini iletti. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde desteklerinin Başkan Başdeğirmen’le olduğunu belirten esnaf, “Başkanım arkanızdayız, sizi destekliyoruz. Geçmişte rahmetli Hasan Balaman’da Isparta’da yapılması gerekenleri yaptı, sizler de Isparta’nın çehresini değiştirdiniz. Olması gerekenleri yaptınız. Şehir dışından gelenler de çok memnun. Biz vaatleri değil yaptıklarınızı konuşuyoruz. Sonuna kadar yola devam başkanım” ifadelerinde bulundu. 
Bir kadın esnaf da Ispartalı olmamasına rağmen şehirdeki hizmetlerden çok memnun olduğunu ifade ederek, “Hizmetlerinizden çok memnunuz. Oyum size. Bursalıyım, 2005’ten bu yana Isparta’da yaşıyorum. Isparta’yı yaşanacak şehir yaptınız. Teşekkür ederiz, inşallah tekrar kazanırsınız” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.