İŞLETME VE PAZARLAMA MÜDÜRÜ GÜMÜŞ GÖREVİNE BAŞLADI

Hatay Orman Bölge Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü olarak görev yapmakta iken Makamın Olur’ları ile Bölge Müdürlüğüne İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü olarak tayin olunan Ali Özgür Gümüş görevine başladı.

ISPARTA Yayın: 14 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 14.06.2023 12:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

İşletme ve Pazarlama Şube Müdürlüğü görevine başlayan Ali Özgür Gümüş’e Bölge Müdürü Rifat Ataş, Bölge Müdür Yardımcıları Hüseyin Balcı ve Hasan Aslan ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İşletme ve Pazarlama Şube Müdürünü tebrik eden Ataş, Isparta’daki çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dileyerek “Yeni görevinin teşkilatımız ve ülkemiz ormancılığı için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Ali Özgür Gümüş, Bölge Müdürü Rifat Ataş ve Bölge Müdür Yardımcılarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.