"BİR BİLENLE BİLGE NESİL” PROJESİ ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Genç Memur-Sen tarafından yürütülen “Bir bilenle bilge nesil” isimli proje kapsamında düzenlenen liseler arası kompozisyon yarışması ödül töreni gerçekleştirildi.

ISPARTA Yayın: 09 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 09.06.2023 14:29:00
Editör - Ahmet ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Törene Vali Aydın Baruş, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Talat Yavuz, Genç Memur-Sen Genel Başkanı Mesut Emre Balcı, Memur-Sen il temsilcisi Selami Kılıç ve üyeler katıldı.

Kur’an-ı kerim tilaveti ile başlayan programda katılımcılara hitap eden Vali Aydın Baruş Isparta olarak eğitime önem veren bir il olduklarını belirterek hedefimiz sadece sınav başarısı değil toplumsal duyarlılık sağlamak diyerek gençlerimize güveniyoruz mesajı verdi.

Vali Baruş konuşmasında özetle “Isparta olarak eğitime çok önem veren bir iliz. Nitekim çocuklarımızın eğitim kalitesinin artırılması için Eğitimin Niteliğini Geliştirilmesi Projesini, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öncülüğünde tüm okullarımızda uygulamaya çalışıyoruz.

Bundaki amaç, çocuklarımızın sadece sınavlardaki başarılarının arttırılması değil; aynı zamanda duyarlı, şuurlu nesiller olarak yetişmesini sağlayarak, toplumsal meselelere olan duyarlılıklarını arttırarak onların ülkemizin geleceğine; Türkiye'nin yeni yüzyılına mümkün olduğunca fazla katkı vermelerini sağlamak. Çünkü biz gençlerimize güvenmek zorundayız.

Geleceğimiz onlar. Türkiye'nin geleceği onların omuzlarında yükselecek. Bu bilinçle hareket edersek gençlerimize önem veririz. Gençlerimize önem verme neyi içermektedir? Burada arkamdaki fonda da belirtildiği gibi ilim, irfan, hakikat yolunda şuurlu nesiller yetiştirmek için tüm çabamızı, tüm emeğimizi sarf etmek zorundayız” dedi.

Ardından liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Vali Aydın Baruş ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.