30 BİN SÜTÇÜLERLİNİN DESTEĞİ BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'LE

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte Isparta Sütçüler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (SÜDER) tarafından organize edilen programın misafiri oldu.

ISPARTA Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 11:19:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

Sütçüler Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Yurdabak, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ilçeye çok büyük hizmetleri olduğunu belirterek, “Şehir merkezinde 30 bin Sütçülerli olarak Allah’ın izniyle Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e destek vereceğiz ve sandıkları patlatacağız” dedi. 

Isparta Sütçüler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (SÜDER) tarafından pazar günü dayanışma kahvaltısı programı düzenlendi. Programa Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Sütçüler Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Yurdabak, AK Parti teşkilatları, ile şehir merkezinde ikamet eden Sütçülerli vatandaşlar katıldı. Buluşmada Sütçülerli vatandaşlar Başkan Başdeğirmen’e büyük ilgi gösterdi. 
SÜDER Başkanı Faruk Daşdöner, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in her zaman Sütçüler’in ve Sütçülerlilerin yanında olduğunu, desteğini kendilerinden hiçbir zaman esirgemediğini söyledi. Daşdöner, “Başkanımız ne zaman eksiğimiz olsa Sütçüler’in yanında oldu. Büyük Çandır yangınında evi yanan ve yangından zarar gören vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmadı. Sütçüler Belediyemizi de kardeş belediyesi görerek her zaman destekleyen fahri hemşehrimiz olarak gördüğümüz belediye başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederiz. Sütçüler’in insanı vefalıdır, bu vefasını da 31 Mart seçimlerinde sizin yanınızda olarak gösterecektir. Milletvekillerimizle de birlikte Sütçüler’imiz inşallah gelecek dönemde altın çağını yaşayacak” dedi. 
Sütçüler Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Yurdabak, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ilçeye çok büyük hizmetleri olduğunu, kendilerinin yaptıkları her hizmette desteğini esirgemediğini dile getirdi. Yurdabak, “Başkanımız hiçbir zaman bizim elimizi boş göndermedi. 30 bin Sütçülerli olarak Allah’ın izniyle Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e destek vereceğiz ve sandıkları patlatacağız. Milletvekillerimize de çok teşekkür ediyoruz. Bizleri gece gündüz hiç kırmadılar, ne dediysek yaptılar” görüşlerinde bulundu.
AK Parti Milletvekili Osman Zabun, Sütçüler’in her zaman AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dimdik durduğunu belirterek, “31 Mart yerel seçimlerinde Sütçüler’de mevcut belediye başkanımızı yeniden başkan olarak seçecek, Isparta’da ikamet eden 30 bin Sütçülerli hemşehrim Şükrü başkanımızı rakiplerinden arayı açarak yeniden belediye başkanı yapacaktır. Şükrü başkanımız 5 yılık süreçte çok güzel işlerin altına imza attı. Fevkalade eserler yaptı. Bu eserler bir tarafa gönül belediyeciliği yaptı. İnanıyoruz ki Isparta mutluluğuna, güveninin adresine oy verecek ve 31 Mart’ta Şükrü başkanımızı açık ara oyla yeniden başkanlığa getirecektir” şeklinde konuştu. 
AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ise Sütçüler’in her seçimde AK Parti’ye güçlü destek verdiğini söyledi. Gökgöz, “Sütçüler’imize milletvekili kardeşimle söz verdik. Sütçüler’i doğalgazla buluşturmak bizlerin boynunun borcudur. Sütçüler’imize bunun sözünü verdik. İnşallah önümüzdeki haftalarda bunun ilk etabını başlatacağız. Sütçüler’imiz de doğalgazı kullanacak. Bu büyük bir hizmet. Sütçüler en iyisine layık, hemşehrilerimiz en iyisini hak ediyorlar” dedi.
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart akşamı güzel bir sonuca ulaşmak olduğunu dile getirdi. Sütçülerli vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde olmanın kendilerini memnun ettiğine değinen Başkan Başdeğirmen, “3 dönem öncede Isparta’ya Sütçüler’den rahmetli Hasan Balaman gelmişti. Allah rahmet eylesin. Kendisinin hizmetleri halen konuşuluyor. Bizler de ondan geri kalan AK Parti belediyeciliğini en iyi şekilde yapmak için yolumuza devam ediyoruz. İlçelerimizle şehrimize hizmet ederek büyüyeceğiz. Şehrimizi bir bütün olarak görüyorsak, İl Özel İdaremiz, milletvekillerimizle 204 köyümüz, 13 ilçemiz 9 beldemize bir şeyler yapmak istiyorsak bu birlik ve beraberliği sağlamak zorundayız. Bizim için mücavir alan diye bir sınırlama yok, bizim için hizmet sınırı da yok. Allah’ın izniyle bize nerede ihtiyaç varsa orada olacağız. Geçtiğimiz 10 yılda ‘mücavir alanım değil’ diyerek hiçbir hizmet götürülmemiş. Örneğin Sav’daki kokuyu gidermemek gibi, şehrimizdeki okullara destek vermemek gibi. Ama biz 5 yıldır her türlü okulun asfaltından bakımına kadar her şeyi yaparak geldik. Camilerin tuvaletlerini ‘banane diyanet yapsın’ diyen bir zihniyetten aldık 136 caminin 105 tanesinin tuvaletini yeniden yaptık. Bunu ilçe ve köylerde de yapıyoruz. Hangi ilçe ve beldeden talep gelirse biz oralardayız” görüşlerinde bulundu.
Başkan Başdeğirmen, Çandır yangınında evlerin yandığını hatırlatarak, o dönemde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ‘müsaade ederseniz 20 yanan ve etkilenen evi ben yapmak istiyorum’ dediğini aktardı. Başdeğirmen, “Sayın bakanımız ’20 evi nasıl yapacaksın, önce 2 tane yap görelim’ dedi. 2 evi yaptıktan sonra diğerlerini de hayırseverlerimizin katkılarıyla tamamladık. Liderimizin bize verdiği coşku ve güç var. Liderimizin bize verdiği güçle 25 yıldır yapılamayan ITKM’yi yaptık. Geçtiğimiz 10 yılda 1 tane bile sosyal konut yapılmayan bir belediyecilikten sonra 1002 konutu 13 Mart’ta teslim ediyoruz. Otogarı da bitirdik, en kısa sürede hizmete açıyoruz. Sav’daki kokuyu vatandaşlarımız çekti. AK Parti belediyeciliği kokuyu 6 ayda bitirdi. Madem koku bitebiliyordu neden bize 10 yıl eziyet edildi. Neden ITKM’nin bitirilmesi için 1 yılınızı ayırmadınız? Isparta merkezimizle 22 belediyeyi alarak, tüm belde ve ilçelerimize bu hizmeti yapmayı Rabbim bize nasip etsin. Ramazan ayınız mübarek olsun. Rabbim yolumuzu açık eylesin, Cumhurbaşkanımızla beraber bu yolu yürümeyi bize nasip etsin” dedi.
Buluşma fotoğraf çekimiyle sona erdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.