DRİFT PİSTİ YAPABİLECEK TEK KİŞİNİN YANINDAYIZ

Modifiyeli araç ve drift tutkunu gençlerden Başkan Başdeğirmen’e tam destek

ISPARTA Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 15:04:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Modifiyeli araç ve otomobil tutkunları kalabalık bir grupla Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, drift pisti sözünü yinelerken, modifiyeli araç ve otomobil tutkunu gençler, “Başkaları noter huzurunda söz veriyor ama biz sizin ağzınızdan çıkan söze inanıyoruz. Bu pisti yapabilecek tek kişinin yanındayız, desteğimiz sizinle” dedi. 

Isparta Belediyesi’nin destekleriyle UYUMDER, El Ele Derneği, Isparta Bir Kanat Altında Derneği ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde madde bağımlılığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla 25 Şubat 2024 tarihinde ‘Modifiye Araç ve Motor Tutkunları Madde Bağımlılığına Karşı Birleşiyor’ sloganıyla Motor ve Otomobil Sporları Etkinliği gerçekleştirilmişti. Isparta Bir Kanat Altında Dernek Başkanı Halil Çeliker, beraberinde motor sporları, modifiyeli araç kulüpleri temsilcileri ve otomobil tutkunlarıyla birlikte Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek, etkinliğe sunduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi. Başkan Başdeğirmen, etkinlikte verdiği drift pisti sözünü yineleyerek, gençlerin her zaman yanında olduğunu vurguladı. 
Isparta 124-131 Kulübü Başkanı Kadir Özkan, Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen modifiyeli araç etkinliğine verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Etkinliklere devam etmek istediklerini belirten Özkan, diğer kulüplerle dostluk halinde çalıştıklarını söyledi. 
Isparta Bir Kanat Altında Derneği Başkanı Halil Çeliker, modifiyeli araç ve otomobil tutkunlarıyla yaptıkları etkinliklerde amaçlarının gençleri bir araya getirerek, hayırlı işlere imza atmak olduğunu dile getirdi. Yaptıkları etkinliklerden bahseden Çeliker, bazı etkinlikleri SMA’lı çocukların yararına yaptıklarını belirtirken bazı etkinlikleri de madde bağımlılığı konusunda farkındalık oluşturmak için gerçekleştirdiklerini söyledi. Son olarak gerçekleştirdikleri etkinlikte toplanan yardımları UYUMDER’e bağışladıklarını belirten Çeliker, “Bu gençlerin şu anda tek ihtiyacı bir pist yapılması. Eminim ki bu pisti yapabilecek tek kişinin yanındayız. Başkaları noter huzurunda söz veriyor ama reklama gerek yok. Belediye Başkanımızın söz verdiğinde yapacağından adım gibi eminim. Başka şehirlerin 2-3 ayda yapamadığı etkinliği biz sizin desteğinizle kısa sürede yaptık. Destekleriniz için teşekkür ederiz” dedi.
Modifiyeli araç ve drift tutkunu Enver Yavuz, birçok ildeki etkinliğe gittiğini, bu tür etkinliklerin Isparta’da daha fazla olmasını istediklerini söyledi. Yavuz, “Etkinlikleri yapabileceğimiz, arkadaşlarımızı ve araçları toplayabileceğimiz bir alanımız yok. Pist sözünüzden sonra arkadaşlarımızı davet edebileceğimiz, şehir dışından gelenleri toplayabileceğimiz bir yer olmasını istiyoruz. İlginize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 
Resul Doğan da modifiyeli araç etkinliğine birçok ilden katılım olduğunu belirterek, “Isparta’da gençlere daha fazla arka çıkılmasını istiyoruz. Bazı kişiler noter huzurunda söz veriyor ama biz sizin ağzınızdan çıkan söze inanıyoruz. Desteğimiz sizinle” görüşlerinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, otomobil tutkunu gençlerle birçok etkinlikte bir araya geldiğini, son etkinlikte Enver Yavuz’un drift yaptığı araca bindiğini söyledi. Trafik içerisinde yapılan drifte karşı olduklarını dile getiren Başkan Başdeğirmen, drift için özel bir piste ihtiyaç olduğunu belirtti. Gençlerin etkinlikler için altyapı talepleri olduğuna değinen Başkan Başdeğirmen, “Burada altyapıyı oluşturmamız gerekiyor. Işıkkent Mahallesi bölgesinde 343 bin metrekare alanda Sporcu Köyü yapıyoruz. Atatürk Stadyumu’nu oraya taşıyacağız. Ayrıca futbol takımlarının kamp, hazırlık maçlarını yapabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. 1000 metrekare alanda drift pisti yapacağız. Motokros ve modifiyeli araçlar ile off-road araçları için alanlar oluşturacağız. Önümüzdeki dönemde yapabileceğimiz en güzel çalışmalardan birisi sizlerle yapacağımız bu alanlar olacak. Trap ve ok atışı için yer isteniyor, karavancılar da yer istiyor. Yeni dönemde sizlerin fikirlerini de alarak bu alanları oluşturacağız” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.