'ISPARTA'NIN MUHASEBESİNİ YAPARAK YOLA ÇIKTIK'

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmaları kapsamında ISMMMO yönetimini ziyaret ettiler.

ISPARTA Yayın: 27 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.12.2023 11:45:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Ziyarette Başkan Tural ‘ Isparta’nın muhasebesini yaparak Isparta’yı değiştirecek marka şehir haline getirecek hizmetler yapmak adına yola çıktık” dedi.
Beraberinde İl Başkanı İbrahim Tekeli ve parti teşkilatıyla birlikte, Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı (ISMMMO) ziyaret eden İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural “Sizler sanayicinin tüccarın esnafın hesabını tutan kimselersiniz. Devletimizin gelir kaynağı olan verginin toplanması anlamında çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz Bu katkınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Bizler de Isparta’nın muhasebesini yaparak, Isparta’yı değiştirecek marka şehir haline getirecek hizmetler yapmak adına yola çıktık. Bu anlamda meslek odaları ile işbirliğini önemsiyoruz. İnşallah belediye başkanlığımız döneminde tüm mesleki kuruluşlarla işbirliği halinde olup, onların düşüncelerine kulak verip dönüşümle değişen Isparta hedefine ulaşacağız. Bugün bizleri misafir ettiğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.
ISPARTA’YI ÇOK İYİ TANIYORSUNUZ
ISMMMO Başkanı Hüseyin Karaca da, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’a çıktığı bu yolda başarılar dileyerek “Bizler sizi zaten tanıyoruz. Esnaf Odaları Birlik Başkanlığınız döneminde birlikte çalıştık. Esnafın Başkanı olarak, vergi mükellefimiz olan esnafı çok iyi biliyorsunuz. Bizler esnafla tüccarla devlet arasında bir köprüyüz. Sizlerin de bizlere fazlasıyla destek olduğunuz biliyoruz. Isparta’yı iyi bilen biri olarak çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz. Ziyaretinizden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.