MHP YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına şimdiden başladı.

ISPARTA Yayın: 19 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.07.2023 15:03:00
Editör - Ahmet ÇELİK
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

'Isparta'ya değer' sloganıyla proje başlıklarını açıklayan Başkan Gülay açıklamasında, "Merkez İlçe Teşkilatı olarak Yerel Seçimler için Bismillah dedik!

Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin “Yerel seçimlere hazırlanın!!” talimatı gereği, “Isparta’ya Değer” sloganıyla yola çıktık. Isparta’yı yönetmek üzere değerlerimizi belirledik. Siz kıymetli Isparta’lı hemşerilerimizle bu değerleri paylaşarak projelerimizi şekillendirecek ve Isparta’yı yönetme vizyonumuzu ortaya koyacağız.

Sefer bizden zafer Allah’tan!"

#IspartayaDeğer

#BiziÖzleyenlerVar

#BiziBekleyenlerVar

#SürdürülebilirÇevre #VeriAnalitiği #EğitimveYetenek #ŞeffafveKatılımcı #AfetYönetimi #AkıllıKentÇözümleri #EnerjiVerimliliği #KentselDönüşüm #Girişimcilikveİnnovasyon

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.