ESKİ BARO BAŞKANI EROL BERBER’İN EŞİ ŞEFİKA BERBER TOPRAĞA VERİLDİ

Tedavi gördüğü SDÜ Hastanesi’nde vefat eden Isparta’nın Duayen Avukatlarından ve eski baro başkanlarından Av. Erol Berber’in eşi ve Isparta Barosu Avukatlarından Ömer Berber’in annesi Şefika Berber toprağa verildi.

ISPARTA Yayın: 18 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 18.07.2023 12:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yaklaşık bir ay önce geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu SDÜ Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınan Şefika Berber yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ani vefatı büyük üzüntüyle karşılanan Şefika Berber’in cenazesi 17 Temmuz Pazartesi günü Karaağaç Mahallesi Meydanlık Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta eski belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ITSO Başkanı Metin Çelik, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, Isparta Baro Başkanı Ünsal Çankaya’nın yanı sıra çok sayıda siyasi parti ve STK Temsilcileri ile Avukatlar ve vatandaşlar katıldı.

Hayat arkadaşını kaybetmenin derin acısını ve üzüntüsünü yaşayan Avukat Erol Berber ve annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Avukat Ömer Berber gerek cami avlusunda gerekse defin sonrası mezarlıkta taziyeleri kabul etti.

Merhume Şefika Berber’e Allah’tan rahmet, kederli BERBER Ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.