KEMER'DE BAYRAM TEMİZLİĞİ

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde temizlik çalışması başlattı.

ANTALYA Yayın: 23 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 23.06.2023 14:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Belediye ekipleri, Kurban Bayramı öncesi başlattığı temizlik çalışmaları çerçevesinde konteyner yıkama ve dezenfekte aracı ile çöp konteynerlerinin temizliği yapılıyor. 

Yıkama aracının içine alınan çöp konteynerleri, basınçlı suyla yıkanarak dezenfekte ediliyor ve tekrar yerine bırakılıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramı öncesinde temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelinde bulunan çöp konteynerlerinde temizlik çalışması başlattı. Konteynerleri yıkayıp dezenfekte ediyoruz. Belediye ekiplerimiz, özverili bir şekilde mıntıka temizlik çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Daha temiz bir Kemer için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm halkımızın şimdiden Kurban Bayramı'nı kutlarım” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.