BAŞDEĞİRMEN: VERDİĞİNİZ OYLARIN HAKKINI VEREMEZSEM BURAYA TEKRAR GELEMEZDİM

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen ilk mitingine Karaağaç Mahallesinden başladı.

ISPARTA Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 11:11:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 8 dk.
Google News

‘Büyük Başkan’ sloganlarıyla meydana giren Başkan Başdeğirmen, “Sizler her hizmete layıksınız. Sizin verdiğiniz o oyların ne kadar kutsal olduğunu bilerek bugünlere geldik. O verdiğiniz oyların hakkını veremezsem buraya ben tekrar gelemezdim” dedi.  

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ilk mahalle mitingine Karaağaç’tan başladı. Havai fişekler ve meşaleli karşılamayla miting alanında ‘büyük başkan’ sloganlarıyla karşılanan Başkan Başdeğirmen, 2014-2019 dönemine ilişkin yaptıkları çalışmalarla, yeni dönem projeleri hakkında coşkulu kalabalığa konuştu. Başdeğirmen, “Karaağaç Mahallemiz 31 Mart’a hazır ve kararlı” diyerek bugüne kadar devam ettirdikleri gönül belediyeciliğini yeni dönemde de sürdüreceklerini kaydetti. 
Mitinge AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun ve parti teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programda yeni dönem görev alacak belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adayları da tanıtıldı. 
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, meydanda görülen coşkunun çalışma azimlerini kat ve kat arttırdığını söylerken, “Isparta bilir ki Gerçek Belediyecilik AK Parti’dir, Gerçek Belediyecilik Şükrü Başdeğirmen’dir” dedi. 
AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun da önümüzdeki dönemde sloganlarının iş birliği, güç birliği, hizmet birliği olduğunu söyleyerek, “Bizim birlikteliğimize biraz daha güç istiyoruz. Biliyoruz Şükrü Başkanı seçeceksiniz, bunu görüyoruz. Daha güçlü seçelim ki Ankara’da bizim sesimiz daha da gür çıksın. Biz Şükrü Başkanla birlikte tüm belediye başkanlarımızın emrine amadeyiz” görüşlerinde bulundu. 
5 yıldır Şükrü Başdeğirmen ile halı dokur gibi Isparta’da yarım kalan hizmetleri tamamlamakla geçirdiklerini kaydeden AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, “5 yılda da başkanımızın yaptıkları ortada. Bugüne kadar bizleri, sayın cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun. Bundan sonrada bu azmimizle, bu kararlılığımızla heyecanımızla Isparta’mızı 31 Mart’tan sonrada sizlerin vereceği güçlü destekle beraber ilmek ilmek dokumaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu. 
AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, önümüzdeki 5 yılda hizmette sınır tanımadan Şükrü Başdeğirmen’le, milletvekilleri, parti teşkilatları, meclis üyeleriyle hizmet etmeye gönüllere girmeye devam edeceklerini belirtti. Er, “Gönül Belediyeciliğinin nasıl olduğunu Şükrü Başkan bu Isparta’ya gösterdi. Vatandaşının önce sağlığını, canını düşünen bir belediye başkanına sahibiz” dedi.
Vatandaşların sabırsızlıkla bekledikleri Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in anons edilmesiyle birlikte meydanda büyük bir coşku yaşandı. Büyük başkan sloganları eşliğinde ailesiyle birlikte kürsüye çıkan Başkan Başdeğirmen, istek üzerine meydandaki vatandaşların telefonlarının ışıklarını açmasıyla birlikte özçekim gerçekleştirirken, meydanda güzel anlar yaşandı.
Birlik ve beraberlik içinde gönül belediyeciliği ilkesiyle hizmetlerin devam edeceğini dile getiren Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, 2019’da vatandaşların verdikleri oylarla seçildiklerini ve oyların ne kadar kutsal ve değerli olduğunun bilincinde olduklarını belirtti. ‘O oyların hakkını vermek bizim vazifemizdi’ diyen Başdeğirmen, “Bizlere inandınız, güvendiniz bizleri belediye başkanı yaptınız” ifadelerinde bulundu. 5 yıllık süreçte Türkiye’nin büyük afetler yaşadığını ve pandemi süreci geçirdiğini ve aslında 2,5 yıllık bir görev yapılabildiğini kaydeden Başdeğirmen, “Hiçbir şeyi bahane etmeden 2,5 yılda yatırımları, vatandaşlarımızın refah düzeyini yükseltecek her türlü hizmeti getirdik. 2,5 yıllık süreçte şehrimizin her noktasında üzerimize düşen vazifelerden çok daha fazlasını yaptık. Alnımız ak, başımız dik. Çünkü verdiğimiz sözlerin hemen hemen tamamını yaptık. Vermediğimiz sözlerden de birçok yatırım yaparak bugünlere geldik” şeklinde konuştu. 
31 Mart 2024’te yeni bir dönemin başlayacağını ve yönetim seçileceğini hatırlatan Başkan Başdeğirmen, “Sandık başına giderken çok iyi düşünerek gitmek gerekiyor. Hangi aday bugüne kadar ne yaptı ne gibi hizmetleri oldu, gelecekte yapabilecekleri nelerdir, bu memlekete yaptıkları hizmetleri var mı? bunlara bakarak karar vermemiz gerekir” dedi. 
5 yıl önceki aynı heyecanın çok daha fazlasını bugün meydanda gördüğünü aktaran Başdeğirmen, “Hizmet süremizde yürüyemeyenin ayağı olduk, göremeyenin gözü, duyamayanın da kulağı olduk. Nerede bize ihtiyacı olan bir engellimiz, yaşlımız, ihtiyaç sahibimiz varsa yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. İnsanlarımızı mutlu eden bir yönetimiz biz” görüşlerinde bulunurken, sosyal belediyecilik anlamında yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. 
Şehre kazandırdıkları spor yatırımlarını hatırlatan Başkan Başdeğirmen, böylece çocukların dijital bağımlılık başta olmak üzere her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflediklerini anlattı. Isparta’da üniversite olmak üzere toplam 160 bine yakın öğrenci olduğunu ve eğitim alanında kütüphaneler kurduklarını ve yeni dönemde de 2 bin kişilik bir öğrenci etkileşim merkezi ve kütüphane yapacaklarını, bebek ve çocuk kütüphanesinin de 6 aya kadar tamamlanacağını duyurdu. 
Yeni otogarın tamamlandığını ve ay içerisinde yeni yerine taşınacağını kaydeden Başkan Başdeğirmen, Millet Bahçesi, Andık ve Kirazlıdere gibi yerlerin yapıldığını vatandaşların bu alanlarda güzel vakitler geçirdiklerini dile getirdi. Kirazlıtepe Kafe Restoran ve Andık’taki Bezirgan Restoranın da bir ay içinde açılacağını aktaran Başdeğirmen, “Bu yatırımlarımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Yeni döneme ilişkin de hazırlıklar yaptıklarını, hazineden 133 bin metrekarelik alanın belediyeye kazandırıldığını ve belediyenin mülkü haline getirdiklerini dile getiren Başdeğirmen, “Çünür Tepesi Projemiz var. Orası da tamamlanınca nereye gideceğiz diye şaşıracaksınız. Gölcük Tabiat Parkı’nı da belediye olarak aldık. Isparta Belediyesi çalıştırmaya başlayacak.  Bunları yaparsa AK Parti Belediyeciliği yapar” ifadelerinde bulundu.
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Sizler her hizmete layıksınız. Sizin verdiğiniz o oyların ne kadar kutsal olduğunu bilerek bugünlere geldik. O verdiğiniz oyların hakkını veremezsem buraya ben tekrar gelemezdim” dedi.  
Antalya tarafından gelen bir vatandaşın geçmişte Isparta’ya gül memleketine gidiyoruz diye yola çıktığını ancak Sav bölgesine geldiğinde ‘biz yanlış bir yere mi geldik’ düşüncesi yaşadığını belirten Başkan Başdeğirmen, “O kötü kokuyu bize 10 yıl çektirdiler. Biz geldikten 6 ay sonra bu koku bitti mi? demek ki yapılabiliyormuş. Kabiliyetli idareciler olunca, gönülden çalışan insanlar olunca yapılabiliyormuş. Çarşının göbeğinde 160 bin metrekare alanı olan eski ITKM yeni adıyla Meydan AVM sizin gözünüzün önünde cenaze gibi durmadı mı? peki nasıl oldu da 1,5 yıl içinde burası bitiverdi. AK Parti Belediyeciliği bunu yapar” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.