'BU DESTEK, GÜVEN, BİRLİK VE DAYANIŞMAYLA ŞEHRİMİZİ DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ'

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Yayla Mahallesi ve Cumhuriyet Caddesindeki esnafı ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 29 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.02.2024 10:35:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Her girdiği dükkânda, kaldırımda attığı her bir adımda vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Başdeğirmen, “Bu destek, güven, birlik ve dayanışmayla şehrimizi daha da güzelleştireceğiz” dedi. 

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Cumhuriyet Caddesi ve Yayla Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar, seçimlerde Başkan Başdeğirmen’e tam destek mesajı verdi. Esnaf ve vatandaşlar “Yapılanları icraatları görüyoruz. Bunu inkâr edemeyiz. Yanınızdayız. Isparta’ya katkılarınızdan çok memnunuz özellikle gençler olarak yaptıklarınızı biliyoruz ve yaptıklarınızdan da en iyi şekilde faydalanıyoruz. Allah sizlere güç kuvvet versin, kolaylıklar diliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.