ONLAR SAVURUYOR BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, seçim çalışmalarına devam ediyor.

ISPARTA Yayın: 23 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 23.03.2024 17:32:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başkan Başdeğirmen’in son durağı 113. Cadde esnafı oldu. Esnafa hayırlı ve bol kazançlı işler dileyen Başkan Başdeğirmen’e esnaf ve vatandaşlar da bugüne kadar şehre kazandırılmış olan yatırımları için teşekkür etti. 
Esnaf ve vatandaşların ramazan ayını da kutlayan Başkan Başdeğirmen, bugüne kadar yapılan çalışmaların çok daha fazlasını yeni dönemde de sürdüreceklerini belirtti. 
Esnaf, “Başkanım biz sizden memnunuz, çok daha iyi hizmetleri Rabbim sizlere yapmayı nasip etsin. Maşallahınız var, helal olsun, sizin hızınıza yetişemiyoruz. Çalışmalarınızı görüyoruz. Gönlümüzde oyumuz da sizinle. Gönüllerin başkanı sizsiniz” dedi.
Başkan Başdeğirmen’in seçim çalışmaları esnasında bir anda tipi şeklinde kar yağmaya başladı. Başkan Başdeğirmen programına devam ederek seçim çalışmalarını sürdürdü, bu arada kar yağışı esnasında vatandaşlar da bu anı fırsat bilerek Başkan Başdeğirmen ile selfie yaptı, fotoğraf çekildi. 
Başkan Başdeğirmen’in bir ziyaretinde ise esnaf, diğer adayları kastederek, “Hiç durmadan şunu yapacağız, bunu yapacağız diye savuruyorlar. Kaynak nerede bunu da söylesinler. Emekliye maaş bile veriyorlar” ifadelerinde bulundu. 
Başkan Başdeğirmen de “Sizin gibi bilinçli insanlar bunun muhasebesini yapıyorlar. Belediye Kanunu’na göre yapacağım dediklerini yapabilir mi? Her şeyi savuruyorlar, mümkün değil, biz işimize bakıyoruz. Desteklerinizle bugüne kadar ne yaptıysak daha iyilerini yapacağız inşallah” dedi. 
Bir başka dükkan ziyaretinde de esnaf Sütçüler İlçesi Bucakdere Köyünde ikamet eden SMA hastası bir vatandaş için yol düzenlemesi istedi. Bunun üzerine evinden gidebileceği alana çıkacak 150 metre uzunluğundaki yolun yapılması için Başkan Başdeğirmen talimat verdi ve ekipler istenen yolun yapımıyla ilgili harekete geçti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.