CHP GENÇLİK KOLLARI GELEN ZAMLARA KARŞI İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI

​​​​​​​CHP Gençlik Kolları Isparta İl Başkanı Ramazan Onur Gülfidan:

ISPARTA Yayın: 25 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 25.07.2023 13:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Seçimi kazanan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni döneme vergi zamlarıyla başladı. Saray'a göre bakarsak halkın herhangi bir zamla ilgili sorunu yok ekmek ucuz akaryakıt ucuz emekli geçiniyor memur halinden memnun olarak görülüyor ama durum öyle değil halkın nabzını yokladığımız zaman ne emekli ne memur ne işçi mevcut sarayın şartlarında geçinemiyor.

Saray’ın şaşalı ışıklarından işsiz gençlerin sürüklendiği ve depresyon görünmüyor. Yoksulluk nedeniyle yıkılan yuvalardan yükselen feryat duyulmuyor. Açlıktan midesi guruldayan işçinin, emeklinin isyanı saraya ulaşmıyor.Saray’ın Türkiye’sinde; 5’li çeteler var, dolar bazında ihale alanlar var, dolarla gelir garantili yollar, köprüler, hastaneler yapanlar var, dolarla devlete borç para verenler var, 4-5 kurumdan birden maaş alanlar var.

Ülkemizi dünyanın en güçlü ilk 10 ekonomisi arasına sokacağız’ dediler. Dünya sefalet liginde ilk 10’a soktular. Sosyal yardımlardan yararlanarak hayata tutunmaya çalışan hane sayısını 4,5 milyona çıkardılar. Halka ekonomik soykırım uyguladılar.Millete çay kaşığıyla verdiğini kepçeyle alan bir İktidar var. 85 milyonu 5’li çetelere mahkûm ediyor.

Kasası boşalmış, rezervleri erimiş, parasının değeri kalmamış, eşitlik liginde küme düşmüş bir ülkeye dönüştürüldük. Türkiye yüzyılı degil "Zam Yüzyılı" başlamıştır.Yapılan fahiş zamlara vatandaşın belini büken bu fiyat artışlarına karşı biz Cumhuriyet Halk Paritisi Gençlik Kolları olarak susmuyoruz susmayacağız. Akp iktidarına çağrımızdır DERHAL BU ZAMLARI GERİ ÇEKİN! Açıklamalarında Bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.