ISPARTA'DA RUHSATSIZ SİLAH TAŞIYANLARA YÖNELİK OPERASYON

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 4 günde aralarında Isparta'nın da bulunduğu 74 ilde geniş kapsamlı operasyon

ISPARTA Yayın: 15 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.04.2024 10:58:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 4 günde aralarında Isparta'nın da bulunduğu 74 ilde ruhsatsız silah taşıyan kişilere ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen 'Mercek-17' operasyonlarında 707 silah ele geçirildiğini ve 869 şüpheli hakkında işlem yapıldığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, il jandarma komutanlıkları ve il emniyet müdürlükleri tarafından 74 ilde düzenlenen 'Mercek-17' operasyonları kapsamında evlerde, iş yerlerinde, halka açık alanlarda ve yollarda aramalar gerçekleştirildiğini belirterek, "Operasyonlar sonucu 519 ruhsatsız tabanca, 54 kurusıkıdan çevrilmiş tabanca, 6 uzun namlulu tüfek, 128 ruhsatsız av tüfeği olmak üzere toplam 707 silah ele geçirildi. 869 şüpheli hakkında işlem yapıldı" dedi.

Operasyonu koordine eden vali ve kaymakamlar ile operasyonu gerçekleştiren ekipleri tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ruhsatsız silah temin edenlerle de silah kaçakçılarıyla da mücadelemiz sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.