BAŞDEĞİRMEN: FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Filistin İnsiyatifi Hareketinin Kaymakkapı Meydanı’ndaki Gazze Nöbet Çadırını ziyaret ederek, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluştu.

ISPARTA Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 15:12:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İsrail zulmünün bir an önce son bulmasını istediklerine değinen Başkan Başdeğirmen, “Bizler dualarımız ve yardımlarımızla Filistinli Müslüman kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz” dedi. 

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Gazze Nöbet Çadırında Isparta Filistin İnsiyatifi Hareketini oluşturan sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Buluşmada Filistin’de hayatını kaybedenler ile tüm şehitlerimiz için dua okundu. 
Isparta Filistin İnsiyatifi Hareketi Başkanı Ali Osman Altunbaşak, kuruldukları günden bu yana Filistin için büyük Isparta yürüyüşü, konferanslar, söyleşiler gerçekleştirdiklerini, tüm çalışmalarına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in destek verdiğini söyledi. Altunbaşak, “Çalışmalarımıza destek veren belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Filistin davasında dünyaya duyurma noktasında belediyemiz sesimiz, kulağımız, gözümüz. Gazze, Mescidi Aksa özgür kalana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Duamız odur ki inşallah Gazze’nin zafer söyleşilerini de bu çadırımızda gerçekleştiririz. 31 Mart’ta seçim olacak. Başkanımıza muvaffakiyetler temenni ediyoruz” dedi. 
Isparta Filistin İnisiyatifi Hareketi Sekreteri Adnan Çelik de 31 Mart yerel seçimlerinde Başkan Başdeğirmen’e başarılar diledi. Çelik, mazlumun olduğu her yerde Türk milletinin de var olduğunu belirterek, “Mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz. Gazze Nöbet Çadırımızı bugün Gazze için Doğu Türkistan için, şehitlerimiz için, İslam dünyası ve mazlumlar için seferber etmeye devam ediyoruz. Başkanımıza destekleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.  
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, daha önce birkaç kez Gazze Nöbet Çadırını ziyaret ettiğini hatırlatarak, Filistin’deki zulmün bir an önce bitmesini istediklerini vurguladı. Başkan Başdeğirmen, “Karşımızda bir kötülük varsa gücümüz yetiyorsa elimizle buna müdahale etmemiz lazım. Elimizle müdahale edemiyorsak sesimizle o da yoksa buğz etmemiz gerekiyor. Biz sesimizle haykırarak bu zulmün bir an önce bitirilmesini istiyoruz. Tüm dünya bu işin yanlış olduğunu, İsrail’in bir an önce saldırılardan, soykırımdan vazgeçmesi gerektiğini haykırıyor. Çok güçlü bir liderimiz var. Cumhurbaşkanımız her zaman Filistin’deki soykırımı dile getiriyor. Hangi liderle görüşürse görüşsün öncelikli konu olarak bunu dile getiriyor. Bizler dualarımız ve yardımlarımızla Filistinli Müslüman kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Belediyemizin vermiş olduğu hizmetler hepimizin. Belediyenin her türlü hizmetini herkes kullanabilir. Bu düşünceyle hizmetlerimizi devam ettirmek istiyoruz. Bir dönemimiz bitiyor. 31 Mart’ta yeni bir süreç başlayacak. 5 yıllık yeni dönemde de sizlerle birlikte hizmet etmeye devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.