BAŞKAN TOPALOĞLU YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi 1022 ve 1024 sokaklarda yapımı eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

ANTALYA Yayın: 09 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 09.06.2023 15:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Başkan Topaloğlu’na inceleme sırasında Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay eşlik etti. 

İmar planlarının tamamlanmasının ardından büyük yatırımlar yapılmaya devam eden Kuzdere Mahallesi’nde yol, kaldırım ve park çalışmaları hız kesmeden sürüyor. 

Kuzdere halkının hak ettiği hizmetleri birbir gerçekleştirmeye devam eden Belediye Başkanı Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi’nin çehresini değiştirmeye ve daha modern hale getireceklerini söyledi. 

Mahalle genelinde yol, kaldırım ve park çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak halkın kullanımına kazandıracaklarına işaret eden Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak Kemer için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini belirtti.

Başkan Topaloğlu, yaptığı incelemeler sırasında canla başla çalışan belediye personeli ile de sohbet ederek, kolaylıklar diledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.