BAŞDEĞİRMEN: SİZLERİ ÖNEMSİYORUZ VE ÇOK SEVİYORUZ

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Mahalle Meclisi Buluşmalarına Modernevler Mahallesi ile devam etti.

ISPARTA Yayın: 13 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.09.2023 14:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Modernevler Mahallesi Mahalle Meclisi Buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mahallenin adına yakışır çok güzel bir yer olduğunu belirterek, “Modernevler insanların sevgisiyle, dostluğuyla çok sevdiğim bir mahalledir. Çok güzel bir mahallede oturuyorsunuz” dedi.

Modernevler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Başdeğirmen, mahalleye ve şehre yapılması gerekenlerle ilgili istişarelerde bulundu, vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinledi.

Modernevler Mahallesi Muhtarı Ebru Özbayrakçı’nın selamlama konuşmasının ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mahallelere yapılması gerekenlerle ilgili vatandaşlarla istişarede bulunduklarını söyledi.

Modernevler Mahallesi sakinleri tek tek söz alıp, talep, istek ve önerilerini Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e iletti. Şehit Ferhat Çiftçi İlkokulu Okul Aile Birliği adına söz aldığını belirten bir vatandaş okulda yaklaşık bin öğrenci bulunduğunu, okul etrafında bulunan ve okula ait olan bir yolun öğrencilerin güvenliği için sadece okul servisi araçlarının giriş çıkışına izin verilmesi ile mahalledeki bir park yeriyle ilgili talepte bulundu. Başkan Başdeğirmen, okul yanındaki yol ve park yeriyle ilgili taleplerin karşılanması için ilgili daire müdürlerine talimat verdi.

Başkan Başdeğirmen, 131 caddedeki kaldırımlarda deforme olan bölgelerin yeniden düzenlenmesi ve Sağlık Parkına banklar konulması yönünde gelen taleplerin karşılanacağını belirtirken, Osmanlı Camiinin avlusuna gölgelik talebiyle ilgili “Önümüzdeki haftalarda camimize cuma namazına gelelim, orayı görelim konuşalım” dedi. Vatandaşlar Osmanlı Camiinin inşaatına destek veren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.

Söz alan bir çocuk da mahallelerine semt sahası talep ederken, sahanın yapılması gereken yerini de söyledi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Halı saha yapmak için bir yer lazım. Senin söylediğin yerler biraz küçük. Biz göreve geldikten sonra 22 semt sahası yaptık” derken Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne konuyla ilgilenmeleri talimatını verdi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fatih Eti, mahallede bulunan bir alanda düzenleme yaptıkları zaman çocuğun talebini karşılayabileceklerini söyledi.

Adanalı olduğunu belirten bir vatandaş, Isparta’nın çok güzel bir şehir olduğunu ve yerel yönetim olarak Isparta Belediyesi’nin şehre sahip çıktığını dile getirdi. Vatandaş, “Gerekli olan hizmetleri fazlasıyla veriyorsunuz. Bunun için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Adana’da derler ki ‘kapının önünü temizle ki çevren temiz olsun.’ Ben de diyorum ki lütfen herkes kendi sitesini temizlerse şehir bambaşka olacak. Her şeyi belediyeden beklemeyelim” ifadelerinde bulundu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehre güzel yatırımlar ve hizmetler kazandırdığını belirten vatandaşlar, “ITKM’yi bitirdiniz ve Isparta Meydan AVM olarak açtınız, çok güzel oldu. Kirazlıdere’yi yaptınız, Andık Deresini gezdik, dolaştık. Allah razı olsun. Teşekkür ederiz” derken mahallelerine halk pazarı kurulmasını istediklerini dile getirdiler. Başkan Başdeğirmen, mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine pazarcı esnafıyla Modernevler Mahallesine halk pazarı kurulmasıyla ilgili görüşme yapacağını kaydetti.

Bir vatandaş da sokak hayvanları için mahallelerine mamamatik ve kulübe istediklerini söyledi. Başkan Başdeğirmen, pet şişe atarak kuru mama veren mamamatiğin mahalleye konulacağını, sokak hayvanları için kulübe talebinin de yerine getirileceğini ifade etti.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, önceki yıllarda Modernevler Mahallesinde ikamet ettiğini, mahalleyi çok sevdiğini dile getirdi. Moderevler Mahallesinin çok güzel bir mahalle olduğuna değinen Başkan Başdeğirmen, “Şehrimizin en modern, ismine yakışan mahallelerimizden bir tanesidir. İnsanların sevgisiyle, dostluğuyla çok sevdiğim bir mahalledir. Çok güzel bir mahallede oturuyorsunuz. Eksiklikleriniz olabilir. Arkadaşlarımızın not aldıklarını yerine getireceğiz inşallah. Onları yaptıktan sonra gelsek bir o kadar daha talep çıkar ama bizler de çıkan talepleri yerine getirmekle mükellefiz. Bunları yerine getirmekten yorulmayız. Biz sizleri önemsiyoruz, çok seviyoruz. Vatandaşlarımız üzülmesin, sorun yaşamasın diye tüm mahallelerimizi geziyoruz. Pandemi hariç göreve geldiğimizden bu yana mahallelerde yaz kış bu çalışmaları yapıyoruz. Sabahları da işyerleri önlerinde esnafımızla buluşuyor onları dinliyoruz. Bu şekilde görmediğimiz, fark edemediğimiz konuları tespit ederek çare oluyoruz” görüşlerinde bulundu.

Modernevler Mahallesi Muhtarı Ebru Özbayrakçı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e mahallelerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çiçek takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.