KAZIM GÜL PARKI AÇILDI

Kemer'in sevilen simalarından hayırsever iş insanı turizmci merhum Kazım Gül anısına yaptırılan Kazım Gül Parkı'nın açılışı yapıldı.

ANTALYA Yayın: 23 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 23.06.2023 14:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Yeni Mahalle'de yer alan parkın açılışına, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Tıraş, Ferhan Fidan, Hakan Tuncer, Kemer Belediyesi birim müdürleri, Yeni Mahalle Muhtarı Münevver Erkal, Kazım Gül'ün çocukları ile davetliler katıldı. 

Kemersporu'un “efsane başkanı” ve Kemer'in tanınan eski turizmcilerinden olan iş insanı Kazım Gül'ün eşi Remziye Gül, çocukları turizmci Tayyar Gül, Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege, babalarının anısını yaşatmak için park yaptırdı.

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle yapılan parkın açılış kurdelesini, Kaymakam Çam, Belediye Başkanı Topaloğlu, Remziye Gül, Tayyar Gül ve Yeliz Gül Ege gerçekleştirdi.

Kaymakam Çam, açılışta yaptığı konuşmasında, daha önce Kemer Merkez İlkokulu’nda Kazım Gül anısına açılan kütüphanenin ardından parkın açılışında bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. 

Çocukların yararına yapılan kütüphane ve park açılışında emeği geçen Gül ailesine teşekkür ettiğini belirten Kaymakam Çam, “Bir insanın öldükten sonra adının nasıl yaşatılacağına en iyi örneklerinden birini gerçekleştiriyorsunuz. Çocukların parkta oyun oynarken mutlulukları ve heyecanlarını rahmetli Kazım Gül muhakkak hissedecektir. Hayırlı evlat yetiştirdiği için Kazım Gül’e Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi. 

Kazım Gül’ün kızı ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege ise babasının adını yaşatacak olan bir parkı yaptırmalarından dolayı gururlu olduğunu söyledi. 

Babalarının adını yaşatmak için Kemer’e daha çok hizmet edeceklerini ifade eden Ege, parkın yapılmasında emeği geçen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve belediye personeline teşekkür ettiğini kaydetti. 

Ege, babasının Kemer için çok çalıştığına değinerek, “Babam her şeyini Kemer için adadı. Kemersporun efsane başkanıydı. Göynük Belediye Başkanlığı döneminde Necati Topaloğlu başkanımla da çok anıları vardı. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

Kazım Gül’ün oğlu Tayyar Gül ise babaları Kazım Gül’ün anısını yaşatmak için yaptırdıkları parkın açılışında olmaktan dolayı çok gururlu ve mutlu olduklarını söyledi. 

Babaları Kazım Gül’ün kendilerine öğrettikleriyle Kemer’e yakışan projelere devam etmek istediklerine işaret ederek, “İnşallah bu parkta çocuklarımız aileleriyle mutlu şekilde eğlenir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu ve belediye personeline teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Başkan Topaloğlu ise Kemer’in hayırsever iş insanlarından olan rahmetli Kazım Gül’ün anısını yaşatmak için Kemer’e park kazandıran Kazım Gül’ün eşi Remziye Gül, çocukları Tayyar Gül ile Yeliz Gül Ege’ye teşekkür ettiğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.