EL EMEĞİ ÜRÜNLER GÜLARYUM FEST'TE SERGİLENİYOR

Isparta Belediyesi bünyesindeki Gülaryum Biriminde kursiyer ve usta öğreticilerin sezon boyunca yaptığı el emeği ürünler Gülaryum Fest 2023’de sergileniyor.

ISPARTA Yayın: 08 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.09.2023 18:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Isparta Meydan AVM’de gerçekleştirilen Gülaryum Fest El Sanatları Sergisinde el emeği, göz nuru ürünler vatandaşların beğenisine sunuldu. 

Isparta Belediyesi Gülaryum Birimindeki kurslara katılan kursiyerler sezon boyunca usta öğreticilerin eşliğinde eğitim alarak, güzel eserler ortaya çıkardı. Kursiyer ve usta öğreticilerin el emeği ürünler Isparta Meydan AVM’de açılan Gülaryum El Sanatları Sergisinde görücüye çıktı. Gülaryum Fest 2023 adı altında gerçekleştirilen El Sanatları Sergisinin açılışına Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer, Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celal Özan, kursiyerler, usta öğreticiler, kadın belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celal Özan, kursiyer ve usta öğreticilere emekleri için teşekkür etti. El Sanatları Sergisinde çok güzel ürünler olduğuna değinen Özan, “Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, Gülaryum Fest’in mahallelerde kadınların büyük emekler sonucunda ortaya koyduğu eserlerden oluştuğunu dile getirdi. Gözgün, “Bu çalışmalar değerli eğitmenlerimiz sayesinde ekonomik değer kazanmaya devam ediyor. Katkı sunan eğitmenlerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’in selamlarını iletiyorum” dedi. 
Konuşmaların ardından Gülaryum Fest 2023 El Sanatları Sergisinin açılış kurdelesi protokol üyeleri, kursiyerler ve usta öğreticiler ile kadın belediye meclis üyeleri tarafından kesildi. 
Kırkyamadan iğne oyasına, el nakışından, evcil hayvan kostümü, mefruşat, ev tekstili, kokulu taş ve filografi olmak üzere birçok alanda üretilen ürün ile tablonun yer aldığı Gülaryum Fest 2023 El Sanatları Sergisi, 10 Eylül Pazar günü akşam saatlerine kadar Isparta Meydan AVM’de ziyaret edilebilecek. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.