VİETNAM HEYETİNDEN ISPARTA TİCARET BORSASINA ZİYARET

Ülkemiz ile Vietnam arasındaki ticaret hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

ISPARTA Yayın: 08 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 08.07.2023 10:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye’nin Hanoi Ticaret Müşaviri Burak Cihan Ürkmez, Vietnam’dan gelen Lyna Pharmtech Group temsilcileri LUU Hoang Anh, LE Oanh ve Turkcham temsilcisi Mine Kaan ile birlikte, Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Meclis Başkanımız Nevzat Demirel, Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Bayındır ve Genel Sekreterimiz Ali Koyak’ı ziyaret ederek, ülkemiz ile Vietnam arasındaki ticaret hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaret sonrası Borsamız ve Vietnam heyeti elma ve kiraz işleme tesislerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Heyet ziyaretlerinde Isparta Elması ve kirazı büyük beğeni kazandı.

Ziyaret kapsamında konuşan Başkan Şahin, “Isparta Ticaret Borsası olarak, Isparta ürünlerini dünya pazarlarında görmeyi hedefliyoruz. Vietnam pazarına giriş için engellerin kaldırılması hususunda çalışmalarımız devam ediyor. Vietnam ile ticaretimizi geliştirmek için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya hazırız. Borsa olarak elma ve kiraz için Vietnam nezdinde bulunduğumuz girişimlerden sonuç almaya başladık. Bu çerçevede ilk heyet olarak sizleri ilimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.