SENİRKENTLİLER SİZİNLE GURUR DUYUYOR

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’daki Senirkentliler ile buluştu.

ISPARTA Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 13:11:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Senirkentliler buluşmasına eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte katılan Başkan Başdeğirmen, salona gelişinde konfetiler ve çiçeklerle karşılanırken, vatandaşlar, “Başkanım yolunuz bahtınız açık olsun, davanız davamızdır, Senirkentli olarak sizinle gurur duyuyoruz” dediler. 

Senirkentliler Kahvaltı Buluşmasına AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli de katıldı. Senirkentliler, Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e büyük ilgi gösterdi. 
Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli açılış konuşmasında Senirkent’in demokrasi hareketini başlatan bir ilçe olduğunu belirterek, “Senirkentli olmak ayrıcalıktır” dedi. Heybeli ilçeye yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgiler verirken, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başta olmak üzere milletvekilleri, AK Parti teşkilatları ve il özel idaresinden ciddi destekler aldıklarını kaydetti. 
Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli’nin ilçe için bir şans olduğunu dile getiren Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’da yeni dönemde yapacakları çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. 
AK Parti Milletvekili Osman Zabun da tüm enerjilerini Isparta’ya hizmet etmek için hazırladıklarını dile getirerek, “Önümüzdeki 5 yıllık dönem içerisinde belediye başkanlarımızla teşkilatımızla birlikte yürümek ve Isparta’ya hizmet etmek istiyoruz” derken, şehre kazandıracakları yeni projelere ilişkin görüşlerde bulundu. Kurulacak olan yeni OSB’yle ilgili de bilgiler aktaran Zabun, “Bölgede 7-8 bin kişilik bir istihdam sağlayacak” ifadesinde bulundu. 
Isparta’yı hizmette ilmek ilmek dokumaya devam ettiklerini dile getiren AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de Isparta başta olmak üzere tüm ilçe, belde ve köylere çok daha fazla hizmetleri kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.  
AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er de “Son 5 yılda gördük ki, yerel iktidarla genel iktidarın birleşmesi uyumlu çalışmasıyla Isparta’da yatırım yapamayacağımız, bitiremeyeceğimiz hizmet yok. Bu seçimlerde de Büyük Kabaca’dan Hasan Başkanla kazanacağız ki, Senirkent’te Kadir Başkanla kazanacağız. Kadir Başkanla Senirkent’te kazanacağız ki Isparta’da da Şükrü Başkanla kazanacağız. Şükrü Başkanla da Isparta’da kazanarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında alnımız ak, hizmetimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.