ISPARTA BELEDİYESİ İŞ BAŞINDA

Bozulan kaldırımlar tamir ediliyor yollar asfaltlanıyor, dekoratif elektrik direkleri caddeleri süslüyor

ISPARTA Yayın: 12 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 12.08.2023 11:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından büyük bir yatırımla enerji hatları yer altına alınırken, Isparta Belediyesi de enerji nakil hatlarının yer altına alındığı cadde ve sokaklarda asfalt yama ve kaldırım tamirat çalışmaları gerçekleştiriyor. 

Isparta şehir merkezinde enerji hatlarının yer altına alınma çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlanmıştı. Eksik kalan bölgelerde de enerji hatları yeraltına alınıyor. Çalışmaların yapıldığı yerlerden birisi de İskender Mahallesi 122 Cadde oldu. Enerji hatlarının yer altına alındığı caddede Isparta Belediyesi tarafından asfalt yapma yapılırken, bozulan kaldırımlarda tamir edildi. 
Öte yandan cadde boyunca bulunan eski, paslı elektrik direklerini görenler enerji hatlarının yer altına alınma çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyor. Direkler arası sallanan kablolar, kötü durumdaki direkler ve bazı direklere asılan aydınlatmalar hem şehir estetiğine uymuyor hem de tehlike arz edebiliyor. Enerji hatlarının yer altına alınmasıyla kötü görüntü oluşturan paslı, eski direkler de caddelerden kaldırılırken, Isparta Belediyesi tarafından cadde ve sokaklara konulan dekoratif aydınlatma direkleri kent estetiğine değer katıyor. Bu aydınlatma direkleri sayesinde cadde ve sokaklar ışıl ışıl oldu.
İskender Mahallesi 122 Caddede hizmet veren esnaf, cadde boyunca enerji hatlarının yer altına alındığını belirterek, Isparta Belediyesi tarafından yama asfalt ve kaldırım tamirat çalışmaları yapıldığını söyledi. 30 yıldır yapılmayan bir çalışmanın gerçekleştirildiğini ifade eden esnaf, “Bu direkler 2023 yılına yakışmıyordu. Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Dükkanlarımızın önlerini feraha kavuşturuyor. Memnunuz. Isparta’nın görünümü her mahallede değişti. Belediyemizin bizim isteklerimize hemen önem vermesi çok güzel. 2 gün önce caddenin sulanmasını istedik mesaiden sonra olmasına rağmen hemen yerine getirildi. Başkanımıza teşekkür ederiz. Başkanımız parkları, tesisleri ve diğer yatırımlarıyla büyük işlere imza atıyor. Teşekkür ederiz” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.