SAADET PARTİSİNDEN ISPARTA ÇIKARMASI

Saadet Partisinden Isparta Çıkarması: İKTİDAR MİLLETTEN NE İSTEDİ DE ALAMADI

ISPARTA Yayın: 07 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.09.2023 16:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Saadet partisi sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Isparta’da bu sabah saat 09:30’da basın mensupları ile bir araya geldi.

Isparta’da İl Başkanı Yaşar Gürtoklu ve partililerin de katılımıyla Kirazlıdere’de gazetecilerle bir araya gelen Aydın, ülke gündemi ve Isparta gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın, “Türkiye’nin bir anayasa değişikliğinden önce bir anlayış değişikliğine ihtiyacı var. Yasaları değiştirmeden önce, halihazırda var olan yasaları uygulayacak bir zihniyete ihtiyaç var. Bu iktidar 22 yıldır, referandumlarda, genel ve yerel seçimlerde milletten ne istedi de alamadı?

Isparta’nın, Burdur’un ve diğer illerimizin her birinin özelde farklı farklı problemleri var ancak genelde/temelde yatan sorun aynı; zihniyet! Yolsuzluk yapmak, bugünkü kanunlara göre suç mu değil mi? Öyleyse sorun yasada mı, anlayışta mı?

Bugün her birimize bir kağıt dağıtsak ve problemleri ile çözüm önerilerimizi birbirimizden habersiz yazsak; %99 mutabakata varırız. Problemlerimizi de bunların çözüm yollarını da aslında hepimiz biliyoruz; neyi/nasıl yapmamız gerektiğinde hemfikiriz aslında. Kırmızı ışıkta geçmememiz gerektiğini biliyoruz, bu konuda trafik lambalarının veya polisiye tedbirlerin de %100 çözüm olmadığını da biliyoruz. Öyleyse burada topyekun bir anlayış, tavır ve tutum değişikliğine gitmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.