TED ISPARTA KOLEJİNİN TÜBİTAK BAŞARISI

TED Isparta Koleji öğrencilerinden Bahar Yıldırım, TÜBİTAK 54. lise öğrencileri araştırma projeleri yarışmasında Türkiye ikincisi oldu.

ISPARTA Yayın: 14 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 14.06.2023 12:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Katıldığı bütün yarışmalardan derece elde eden TED Isparta Koleji öğrencileri dur durak bilmeden başarılara koşmaya devam ediyor.

11. Sınıf öğrencilerinden Bahar Yıldırım’da, katılmış olduğu TUBİTAK 54. lise öğrencileri araştırma projeleri yarışmasında Kimya / Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji alanında “Meme Kanseri Tanısı için Tasarlanan Nano/Mikromotorlar” projesi ile Türkiye ikincisi oldu.

Öğrencisini tebrik eden TED Yöneticilerinden Hüseyin Avni Şataf, “Kimya / Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji alanında “Meme Kanseri Tanısı için Tasarlanan Nano/Mikromotorlar” projesi ile TÜBİTAK 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Türkiye İkincisi olan 11-B sınıfı öğrencimiz Bahar Yıldırım'ı ve Proje Danışmanı Kimya Öğretmenimiz Füsun Çankaya'yı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.