MÜFTÜ ŞAHİN'DEN BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'E ZİYARET

Müftü Şahin: Başkanımız ile Isparta farlı bir ivme kazandı

ISPARTA Yayın: 14 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2023 14:17:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Isparta İl Müftüsü Bayram Şahin, emekliliği dolayısıyla Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e veda ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan İl Müftüsü Bayram Şahin, bugüne kadar Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile birlikte uyum içerisinde çok güzel hizmetlere imza atıldığını söyledi. Müftü Şahin, 2018 yılında göreve başladığını Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından Isparta’nın farklı bir ivme kazandığını belirterek, “Camilerimize göstermiş olduğunuz ilgi, camilerimizin temizliği, bakımı, din görevlilerimizle yaptığımız faaliyetlerde bizimle olmanız bizim taleplerimizi vatandaşlarımıza hizmet boyutunda ikiletmeden fazlasıyla yerine getirmiş olmanız takdire şayan. Rabbim bundan sonraki faaliyetlerinizde, hayatınızda başarılar ihsan etsin. Halka hizmet Hakka hizmet ilkesi sizce malum. Bu yönüyle Hak olan yüce Rabbim de sizlerden razı olsun. Önümüzdeki gelecek seçimlerde de Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin. Sağ olun, var olun. Sizler ve ekibinizle birlikte burada çok güzel bir şekilde belediye, müftülük iş birliğini gösterdik. Müftülüğümüzün ve yanındaki caminin tamamlanmasında, otoparkının yapılmasında, çevre düzenlemesinde, camilerimizin güzelleştirilmesinde, Mimar Sinan, Kavaklı camilerimizin düzenlemelerinde göstermiş olduğunuz çabalar takdire şayandır. Rabbim sizden razı olsun, ben sizden memnunum. Hakkınızı helal etmenizi istiyorum, benden yana varsa hakkım helal olsun. Pendik’te kapımız her zaman sizlere açık. Sizlerin de kapısının her zaman bizlere açık olduğu inancıyla Allah’a emanet olun” dedi.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren ve Müftü Bayram Şahin ile birlikte güzel hizmetlere imza attıklarını dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Sayın hocamız çok güzel hizmetler verdi. Uyum içinde şehrimizde dini, manevi her türlü konularda iş birliği içinde güzel hizmetler yaptığımız inancındayım. Rabbim sizlere emeklilik hayatınızda ailenizle sevdiklerinizle beraber güzel günler geçirmeyi nasip etsin. Uzun yıllardır dinimize, diyanetimize, milletimize hizmet ederek bugünlere geldiniz. Bugüne kadar çok güzel hizmetlere imza attınız. Çalışanlarınızla, vatandaşlarımızla uyum içinde kucaklaşarak hizmet verdiniz. Bizlerden hiçbir zaman ayrı olmadınız, her türlü etkinliğimizde yanımızda oldunuz. Bunlar bizleri de son derece memnun etmiştir. Dinimizin en önemli emirlerinden biri temizlik. Camilerimizin içleri, avluları, tuvaletleri bizleri en çok ilgilendiren konulardan biriydi. Sizlerle istişareli şekilde camilerimizin tuvaletlerinin hemen hepsini yeniledik. Avlularının çevre düzenlemelerini gerçekleştirdik. Camilerimizin dış duvarlarını kaldırarak meydanlar oluşturduk. Vatandaşlarımız bundan oldukça memnun oldu. Bizlerde bundan mutlu olduk. Bundan sonraki hayatınızı Pendik’te sürdüreceğinizi biliyoruz. Rabbim ailenizle, sevdiklerinizle orada güzel günler geçirmenizi nasip etsin. Burada her zaman kocaman bir kapınızın olduğunu bilmenizi istiyorum. Sizlerden çok dua aldık, vesile oldunuz. Bundan sonraki dualarınızda da olmak istiyoruz. Bizden yana da hakkımız helal olsun Allah razı olsun” görüşlerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.