YURTLAR İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Vali Aydın Baruş başkanlığında, Vali yardımcıları, Kaymakamlar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen ve yurt müdürlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirdi.

ISPARTA Yayın: 29 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.09.2023 13:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2023-2024 Yükseköğrenim Eğitim ve Öğretim Yılında Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kalacak öğrencilerimizin rahat ve huzurlu bir eğitim yılı geçirmeleri adına, Vali Aydın Baruş başkanlığında, Vali yardımcıları, Kaymakamlar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen ve yurt müdürlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Vali Aydın Baruş; “Bilindiği üzere üniversitelerimizde 2023-2024 eğitim-öğretim 2 Ekim Pazartesi günü başlıyor. Bu sebeple, öğrencilerimizin konaklayacağı yurtlar konusunda sıkıntı yaşamaması için paydaş kurumlarımızla koordineli bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde ilimize gelecek olan öğrencilerimize şimdiden hoş geldiniz diyor, tüm öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı 15 bin 804’ü Isparta il merkezi olmak üzere toplam 13 yüksek öğretim yurdunda 19 bin 47 öğrenci kapasitesi bulunan yurtlarla ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiğen binaların kapasite ve fiziki durumları ile ilgili sunum yaptı. Toplantıda ayrıca Isparta il merkezi ve ilçelerinde 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin mağdur olmaması için hayata geçirilecek tedbirler görüşüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.